Napiši što misliš pod tim "sve" ?
Kolika kamera, koji softver, koja marka??
Daj neke svoje zahtjeve.
Ako moze mala pomoc u vezi mobića, koji da kupim-lova nije bitna!Zelio bi nesto sto ima sve...pa Vas molim ako imate kakav dobar prjedlog da mi pisete...pozz
Napiši što misliš pod tim "sve" ?
Kolika kamera, koji softver, koja marka??
Daj neke svoje zahtjeve.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
haha...dobar si! "Nešto što ima sve". I mobić
Lova nije bitna???
Sony Ericsson Satio. Uglavnom ima sve!
Lol, Satio nema sve. Nema tipkovnicu
Ja bih prije pretpostavio da se milanu sviđaju mobiteli tipa Nokia N97(mini)
Evo da ne otvaram novu temu, i mene zanima što bi mi preporučili? Važno da ima OS bilo symbian ili windows, da ima dobru kameru, WIFI, GPS i što je najvažnije, pošto imam nokiu N95, da ima bolju bateriju koju neću morat svaki dan punit,da izdrži bar 2 dana, s time da ga onako prosječno koristim (malo muzika,igre,gsp, malo surfanja i to) uglavnom da me bar za 50% dulje dura nego na n95...Zapeo mi je za oko C905, ali isto slaba baterija..Imate vi kakav prijedlog..Hvala!
C905 ti je dummy,nema ni Symbian ni Windows...
Btw,sto se baterije tice,daleko najizdrzljivija je od Nokie E52,po mojim iskustvima izdrzi bez problema 7 dana...
Symbian,gps,wifi,samo sto mu je kamera skroz ocajna...
Sve u svemu odlican i izdrzljiv mob za tu cijenu...
Moja preporuka(ako ti kamera i nije toliko vazna)...
Kad ciljate na sve predpostavljam da tražite "smatphone" 5mpx kamera, min 8gb memorije, wi-fi, veliki ekran (možda touch)...
Ako ti lova nije bitna. Nokia N97,Apple Iphone 3g/s , HTC HD2, Nokia n95 8gb, 5800 navi, Omnia HD
Ima jedna poslovica: "Svaki cigo svoga konja fali!"
A sad malo ozbiljnije, ma o kakvoj ti svemirskoj bateriji pricas?
Pa pogledaj gsm arenu i ostale stranice, ista je kao u e63/e72, s time da se cak navodi manje sati razgovora, no ne zelim sada tu u polemike ulazit, cak 10 dana, ah boze.....
Prijatelju,nemoj ulaziti u razgovore u koje nisi dobro upucen...
Kao prvo,tvoja poslovica pada u vodu,pogledaj malo koje mobitele koristim...
Kao drugo,raspitaj se malo po Forumu o bateriji E52 pa ces nadam se shvatiti da E63 nije E52...
Kao trece,samo se ti drzi Gsmarena doslovce...I na zidu pise pi_ka pa ti ubodi...
Kad probas E52,javi dali ti je trajala baterija,a ne ovako na blef...![]()
Koristim E52 već par mjeseci i baterijama mi traje max 4 dana(poziva nešto sitno, poruka ne previše, internet max 30min dnevno, 45min igrica u ta 4 dana, 2-2,5 glazbe dnevno, postavke defaultne, svjetlost i to), trajala je jednom 5 dana ali sa minimalnim korištenjem. Sedam dana nema šasne, jedino da ništa ne radiš na mobu i obaviš par poziva i poruka kroz te dana.
Igrati igrice na takvom ekranu-no way...
Ja i jos tri frenda smo imali svi Nokie E52,i svake nedjelje je bio na punjenju...
ja dnevno pisem od 60-80 poruka,pola sata poziva dnevno,muziku ne slusam(smatram da je E klasa katastrofa za multimediju)...
Tu i tamo koji mail,oko 5 dnevno...
Postavke senzora svjetlosti defaultne...
Po mojoj procjeni je to sasvim ok koristenje a sto se baterije tice frendovima jos dan danas sedam dana traje...
ne mogu da citam ovo a da se ne javim, izvinjavam se modovima na offtopicu, brisite ako zelite...
kakvih ti sedam i deset dana spominjes, ne bi ti toliko izdrzala da akumulator iz traktora nosas za sobom, a kamoli da pises 60 do 80 poruka i citas mailove neke.
a druga rasprava bi se nacela da li je realno da pricas o tolikom broju poruka dnevno, pa nisi ti Hugh Hefner.
oprosti ako te vrijedja ovo, ali stvarno si pretjerao sa svojim znamenkama.
ma kakvih 7-10 dana,svi pričaju da je max 4-5 dana i to je istina...jedino ak ti nisi dobio neku "nabrijanu" verziju![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Majstore,pa sta ja imam lagati,nije mi u interesu...
Dao sam na znanje svoja iskustva...
A to sta se ti pravis vazan spominjuci jadnog Hugha,to je tvoj problem,nemoras se tu izvrtati...
Ja sam koristio E52 cca 3mjeseca i meni baterija NIKAD nije trajala ispod 7dana...
Uostalom,i ja mogu reci za tvoj N95 8Gb da je stara rasklimana kanta a ti sam znas da nije istina,jel tako...
Znaci prihvati i ti to da nekim ljudima baterija na E52 traje 7 dana...
Isti primjer na Innov8,meni je trajala od 8h ujutro do 20h navecer,a nekima do 3dana,i kako ja mogu njima reci da nije istina....
Razmisli malo...
ma nema potrebe da se svadjamo, samo sam iznijeo racionalno misljenje.
moj telefon jest to sve sto si naveo, i jos mnogo mana i gresaka. ja ga ne bi ponovno kupio ni slucajno![]()
Zadnji uredio Juventino85 : 05-03-2010 u 20:41
Ako ti to natjeraš da radi sedam dana svaka čast...
Inače nešto što bi moglo imati sve osim tipkovnice bi mogla biti se x10 ili milestone sa tipkovnicom iako mi se više sviđa x10.
Molio bih da se vratite na temu. U vezi baterije na E52 imate zasebnu temu o tome modelu.
Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks