Koji Rom koristis? Meni se isto tako znao smrznuti, kada sam promjenio rom radio je bez problema. Probaj promjeniti rom pa vidi.
Imam HTC Kaiser (WM 6.5) i na njemu Cardinale 3.0 i Igo 8.3 problem je isti kod oba softwarea. Kad pokrenem navigaciju ponekad uspije naći GPS signal, a ponekad ni ne uspije primiti signal cca 3-5 min i jednostavno se zamrzne. Kod Cardinalea ponekad uspijem izaći iz programa, a kod Igo 8.3 moram restartati uređaj. Kada uspije naći signal krene navigavat i nakon nekoliko trenutaka se zamrzne.
Lp
Koji Rom koristis? Meni se isto tako znao smrznuti, kada sam promjenio rom radio je bez problema. Probaj promjeniti rom pa vidi.
Koristim ROM Ultimate-X2.V11WWE. Imaš kakav koji sigurno radi?
Pa moras malo kombinitat sa romovima, probaj pa vidi koji ti je bolji, sada trenutno koristim HTC HD, ali dok sam koristio Tynt mislim da sam bio najzadovoljniji sa Duty romovima. Prosurfaj malo na xda forumu pa vidi sto ti pase.
Vjerojatno kombinacija ROM-a i Radija nije dobra. Ja često imam taj problem, a pošto mi se ne da tražiti ROM i Radio koji dobro surađuju, jednostavno rješenje je da pokreneš GPS Viewer (i pokreneš traženje satelita) prije nego pokreneš software za navigaciju.
Bookmarks