Evo molio bih ak je neko koristio ili ima da mi napise da li je dobro, da nebi bacio pare u vjetar
Puno hvala
Evo i link: iPhone 3G / 3GS Clear Armor
Evo molio bih ak je neko koristio ili ima da mi napise da li je dobro, da nebi bacio pare u vjetar
Puno hvala
Evo i link: iPhone 3G / 3GS Clear Armor
hmmm...ovo je superjos ako je dobro
![]()
uglavnom, nemam iskustva s ovim, ali sam bila kupila kao neku zastitu koja daje efekt ogledala...to je uglavnom bilo totalno s*anje i bzvz sam dala novce, mozda zahtjeva nekakvo privikavanje, ali ja na to stvarno imala zivaca pa sam ga odmah skinula i bacila u smece...stvar je u tome da kad je ekran upaljen, slabo vidis iskonice i ekran, bolje vidis sebe, pa ono...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
cek jel to isto ona s te stranice? kao zove se stealth il tak nes
ma neeee...ovo sam ja kupila samo za ekran...
odtada sam nekako skepticna prema tim zastitnim folijicama, sve nekako mislim da nece biti dobre i se ekran nece najbolje vidjeti...
moj iphone je u torbici nekakvoj,plisanoj crnoj, i tako mi je za sad najbolje...kad ga ne koristim je unutra, a lako se izvadi pa mi je tako najjednostavnije
ali bi svejedno jos i nekakvu zastitu, pogotovo za straznji dio moba![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks