Onda je aino pravi odabir.
Dobra 8 mpx kamera, OK snimanje videa, Opera Mini radi na touchscreenu.
pomagajte ljudi
pa ugl za net i tu i tamo opaliti koju sliku al isto tako da ga ne moram puniti svako pola dana
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 01-03-2010 u 01:43 Razlog: spajanje postova
Onda je aino pravi odabir.
Dobra 8 mpx kamera, OK snimanje videa, Opera Mini radi na touchscreenu.
mislim da je htc hd najbolji od ovih,ali je pitanje da li ce ti odgovarati.
da li si ova tri naveo onako bezveze ili si samo u situaciji da njih kupis tj. da neki cetvrti mob ne moze doci u opticaj?
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
moze doci i 4 mobitel al ova 3 sam nasao u cijenovnom rangu od 1500kn
tesko ces naci da su dobro ocuvani za 1500kn...
jet je novi aino je novi htc star 8 mjeseci
ja bih onda odmah odpisao htc...
mislim da ti je bolji aino od jeta. samo ne znam dobijas li uz njega garnciju i sta jos...jer mi je nesto cudna cijena 1500kn
bolji mi je jer znam da je jaca baterija i kvaliteta al opet svi SE su faking isti ovaj je bar drugaciji jet koliko toliko
mislim da cu pod prvi izbor staviti samsung jet posto za njega provjereno znam da mogu skinuti ebuddy XD i da nije toliko glomazan kao aino
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 01-03-2010 u 01:47 Razlog: KORISTITI "EDIT"
aino je otisao sad ostaje jet ili htc?
ima netko koju pametnu
ja bi bez razmisljanja samsung.
Dinamo rules!!!
a mislim i ja da cu uzet njega ako nista drugo noviji je mobitel od htca,manji,nema windowse i htc kojeg sam pikirao za 1500kn star je 7 mjeseci a jet je novi
XD nasao sam novi aino za 1500kn jos cu ga dobiti na ruke,sva oprema,sve mreze,sitne pare za razliku od ostalih cijena samo sto je crni XD
kad sve zbrojim i oduzmem mislim da on ima ono najvaznije bar meni a to je baterija i cinjenica da sa sonyem nikad nisam imao sranja a ne kao nokia(jedan dan baterija radi bez greske drugi nakon pola sata mrtva) ili samsunga (omnije,koji sam uspio prilikom updejta isti dan nakon kupovine poslati na vjecna lovista )
edit:ide me ide nasao sam i n97 koja je stara 6 mjeseci za 1500kn
tko sad tu moze biti pametan?
Zadnji uredio DMocic : 01-03-2010 u 22:00
i sam si reko da ti više paše SE pa sad sve je na tebi...
nekako mi je prejeftina ta n97,jesi možda razmislio o n85 ili nečem sličnom?
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
jep pase jer je nekako najjednostavniji,al opet svaki sony je isti znam napamet gdje je sta...sad opet na jednoj strani imam 2 pametna i 2 dummya
htc hd(star 7 mjeseci,sve mreze,1500kn) i n97(star 7 mjeseci,sva oprema,1600kn) / aino (3 mjeseca,1500kn) i jet (par dana,1500kn)
sad zanje sam imao nokiu i sto se tice aplikacija i ostalih srnj je odlicna ali baterija je bila recimo problem posljednjih dana,imah omniu koja je isti dan stradala zbog pokusaja updejta,sony sam imao od p910i preko k750i do p990i i nikad nikakav problem jedino sto su postali bezlicni svaki je isti....
uzeo bi ja jet jer sam ga i prije nokie mislio al nisam imao pare,jedino ne znam jel moze na njega opera i ebuddy jer to redovito koristim a vidio sam na nekim stranicama da su posrali mobitel samo tako...
ugl ljudi moze lock na ovo,stize Jet sa garancijom za 1300kn
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-03-2010 u 19:42
Bookmarks