pa to dobiješ natrag mail kad pošalješ na neku nepostojeću mail adresu
ma@deepburner.com Re: Developement
copyrightagent@ incredimail.com Mail Delivery (failure ostajovde@yahoo.com)
U zadnje vreme mi se u posti pojavljuju ovakve poruke,cesto su e-mail adrese i sa .hr prefiksom,pa me zanima da li je to neka vrsta virusa i da li mozda neko sa ovog foruma zeli da mi zarazi komp. zbog zemlje iz koje sam ili je to ipak plod slucajnosti,jer najvise vremena na NETu provodim ovde sa vama.Uglavnom svaka druga e-mail adresa posiljioca je sa prefiksom .hr!???
HVALA!!!
pa to dobiješ natrag mail kad pošalješ na neku nepostojeću mail adresu
virus 100%, ali radi se o virusu koji automatski generira moguće adrese (po unaprijed zadanim parametrima, npr. pogleda tvoj adresar pa iz njega koristi domene, imena i kombinira...) i šalje sam sebe na njih, pa kad tako generirana adresa nije dobra (nepostojeća i slično) onda dobiješ takav mejl natrag...
Svi mejlovi koji u sebi imaju ovo famozno 'Re:' (u nastavku često stoji nešto tima 'Your text', 'Your details', 'Document' i slično), a od tebi nepoznatog autora možeš gotovo 100% biti siguran da je virus. (mora imati i attachment)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sto je jasno da sve sto nemas pojma od koga je ne otvaras nego odmah BRISES!!
...BRIŠI to odmah...imao sam i ja sličnu situaciju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a i kad imaš pojma od koga je a sumnjivo zvuči .... tipa re:nešto a ti to nešto nisi poslao toj osobi(majku jojIzvorno postao sile
),briši! il nemoj(ko ja),pa ghostaj disk ko ja!
![]()
...i da nikako otvarati stvari u privitku pošto kasnije skoro svatko zaželi vremeplov...
S druge strane nekad se desi da netko drugi ima virus a da kao pošiljatelja generira tvoju mail adresu pa ti dobiješ povratni mail o neuspjelom slanju...
Ne otvaram to,makar e-mail licno od Andree dobio!!!![]()
virus nego sha
Zadnji uredio BranX : 11-11-2004 u 00:31
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Bookmarks