Nitko?![]()
Dakle, kad radim u C-u onda si prebacim tipkovnicu na EN tako da mi bude lakše, vjerujem da svi to radite... Al muči me to što imam problem sa nekim znakovima, recimo sa navodnicima ("), naime kad stisnem jednom ništa mi ne ispisuje, a onda ako stisnem još jednom onda mi ispiše dva navodnika ("")... Al isto tako sam primjetio da ako recimo stisnem jednom navodnike i onda stisnem space, ispisat će mi jednom navodnike, ali ne i razmak...
Evo stavio sam sliku tipkovnice tako da vidite kako izgleda, znam da nije neka kvaliteta al nadam se da se vidi ono šta se treba vidjet (ti problematični navodnici su mi na hrvatskom slovu Ć)
http://slike.hr/slike/capture_f2995.jpg.html (stavio bih thumbnail al piše mi da je to trenutno onemogućeno o.O)
Nitko?![]()
To ti i mora tako biti. Probaj samo jednom navodnike i onda npr. slovo S, vidjet ćeš taj navodnik iznad slova S. To ti je tako jer računalo nezna dali ti hoćeš nešto navoditi ili ispisivati neka slova s isticanjem, ili naglaskom, kako već. Npr: ś, é, ŕ, ń, ó, ő, ű...itd...itd..
Pa ako želiš nešto staviti pod navodnike, onda dvaput unesi navodnike pa onda izbrišeš jedan, i ostane jedan.
Nadam se da sam pomogao.
"Računalo nikad ne napravi što želiš, samo ono što mu kažeš."![]()
Zadnji uredio Rodney : 15-03-2010 u 19:01
Da, ali znaš koja je muka dok programiraš uvijek utipkavat dva navodnika pa brisat jedan, a navodnici se relativno često koristeMa mora biti neki način...
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ma u Dev-C++ -u... A mislim da to nema veze sa programom jer mi se ista stvar događa i kad sam u Wordu ili Notepadu ili negdje drugdje...
Bookmarks