Kao što naslov kaže,
tržište je prepuno polukonvertera kojima je po meni uvijek nešto falilo. Ili ne podržavaju sve formate, ili imaju sučelja koja traže podešavanje milijun opcija prije konvertiranja, a nerijetkima se događalo da im slika i zvuk više ne idu zajedno nakon konverzije. Ovo je dio većeg projekta na kojem radim ali ćete vi dobiti punu funkcionalnost i to naravno besplatno. I tako... pošto sam imao dva popodneva viška predstavljam vam...
FREAKed's iConverter
Stvar je u tome da nema nikakvih postavki. Instalirate ga i nakon toga će vam se na svim podržanim video fileovima prilikom desnog klika pojaviti opcija Convert for iPhone.
NAPOMENA:
Ovo je prva verzija, napravljena u jako kratkom vremenu. Iako podržava sve zamislive formate u ovoj verziji je omogućena samo pretvorba flv fileova zbog stvari koje nisu bitne za javnost. Ukoliko previše ljudi ne javi da ima problema s programom, ovdje će biti dostupna puna verzija umjesto trenutne. Znači, vi pomognete meni s testiranjem a zauzvrat ćete imati jednostavan i besplatan konverter jednom kad bude dovršen.
Prije instalacije morate provjeriti imate li player koji podržava flv format, ako nemate preporučam vlc. .flv mora biti asociran s playerom inače ništa od posla
Postupak instalacije je sljedeći:
Skinite setup.rar, extractajte ga s winrarom i pokrenite setup.exe
Kliknite Next
I accept the agreement, Next
Next
Install
Ostavite kvačicu označenu i kliknite Finish
Ako vam se pojavi ovo, instalacija je gotova. Ako niste administrator iskočit će vam poruka da nemate pristup registryu, tada je potrebno (na Visti i 7) naći FREAKed's iConvert u start menu i desnim klikom pokrenuti sa Run as Administrator.
To je to, kliknite na video file desnim klikom miša i trebalo bi vam se pojavit nešta ovakvo:
Izaberite Convert for Iphone i konverzija će početi.
Nakon što progress dođe do 100 konverter se sam gasi a u folderu gdje je bio originalni video imate novi u formatu za iphone, prebacite ga na mob i uživajte. ako na kompu nemate ni jedan video flv ekstenzije u attachmentu je dodan jedan suprises

. Ukoliko previše ljudi ne javi da ima problema s programom, ovdje će biti dostupna puna verzija umjesto trenutne. Znači, vi pomognete meni s testiranjem a zauzvrat ćete imati jednostavan i besplatan konverter jednom kad bude dovršen.
s

Bookmarks