Zovi sluzbu i napravi report, mislim da je nekaj kod njih, inace gubis svoje mb![]()
složio sam si na mobitel preko java aplikacija Facebook i Google, i uzeo sam preko vipa onaj paket od 50MB, ali imam problem
prvih par dana kad sam to sve slozio mi je sve normalno radilo, nakon toga tri tjedna se uopce nisam mogao spojiti ni na Face ni na Google, onda mi je opet par dana sve super radilo i sad se opet nemogu spojiti
a nisam nista dirao po postavkama niti mjenjao, i imam još 47MB za potrositi
šta bi moglo biti?
Zovi sluzbu i napravi report, mislim da je nekaj kod njih, inace gubis svoje mb![]()
One day, sky went blue...
izgleda da moj cookie sam od sebe briše postavke za internet i za MMS!
vec tri puta sam zvao službu za korisnike i tri puta sam nanovo instalirao postavke za internet i MMS i opet mi interne šteka i nemogu se spojiti
u službi za korisnike su mi rekli da mi mobitel sam briše postavke
jel to moguće i koji je razlog tome? šta mi je ciniti?
kojim k***em on moze brisat sam postavke? XDDD a lolčina, nadogradi frimaware, probaj onda, inace njihov problem![]()
nisam ni razmišljao jel moze ili ne moze
al zakaj onda nestaju postavke?
Da se to mozda ne događa kada ugasis i upalis mobitel? Ako da, problem je u mobitelu, napravi nadogradnju softwarea, doma il odi u centar, kak ti draze, al mislim da ce ti naplatit u centru...
od kad sam ga kupio nisam ga ni jednom ugasio tako da to nije
a kaj nije nadogradnja pod garancijom besplatna? znam da kad sam SE nosio na nadogradnju da je bila besplatna
jel znaš gdje je servis sa LG ili gdje vec trebam nositi?!
E, daj probaj si to doma napravit, ak nije problem, ak si ga kupil u vipu il tele2 il slobodnoj idk... http://uk.lgmobile.com/web/web.suppo...wareUpdate.laf Evo, tu si sad najdes model, oc ce ond nekaj skinut ali PROCITAJ UPUTE! Da nebi bilo ko meni, kupil u slobodnoj a zakodiro mi se XD Tak da procitaj si upute kaj ti pisu dole, onda izaberi model, i pripazi da odaberes npr. ak si ga kupil u vipu odaberi vipov frimaware, i slijedi upute. E da, i napravi backup![]()
hvala, al to je prepametno za mene![]()
nije vjeruj mi, bilo je i meni, ja sam si ga sam zakodiral i iduci sam ga dan SAM dekodiral XD
..molim vas jel mi moze tko odgovoriti na pitanje..
naime instalirao sam postavke za moj cookie i internet i mms i surf mobile internet..i kada udem u internet pise da da povezivanje nije uspjelo..koi je problem
kao prvo, nisi napisao koji operater je u pitanju.
kao drugo gdje i kako je kupljen mob.
kao trece da li se sa tvojom SIM karticom mozes spojiti na internet ali na nekom drugom telefonu.
ajde sad ti...
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks