Pokusaj samo ugasiti i upaliti tel!!!
Sile,sorry za PM,jednostavno nemam vremena.Odgovor je: Blizu NS!!!
Ponekad programe na 6600 prebacujem s PC Suitom a ponekad samo desni klik, send to, nokia 6600. I kao sto znamo program dolazi na telefon kao poruka i pojavljuje se u ulaznom spremniku odakle klikom na palicu obavljamo instalaciju.
Tako je bilo ovaj put i sta se desilo Steel Warrior.sis se zove igrica eto nije ni program, instalirao ja njega bez problema i da nakon obavljene instalacije obrisem .sis file iz ulaznog spremnika nemoze, neda jednostavno izbacuje sljedece.
![]()
Poruke spremam u memoriju telefona pa razmisljam ajde da prebacim poruke na mmc i onda formatiram karticu al i to nemoze nema nigdje te opcije. Odnosno ima opcija da sprema poruke na mmc pa sam mislio kad to namjestim da ce postojece poruke iz mem. telefona prebacit na mmc, medutim i to nije upalilo.
I sta mi je sad cinit? Jedino da resetiram telefon i sve postavke i sto je na telefonu pobrisem pa ce valjda izbrisat i taj file. Al ko ce ponovo sve to najmjestat pa postavke GPRS i MMS to me najvise ubija!
Ali probajte zamislit kako ubija kad svaki put kad udem u ulazni spremnik vidim Steel Warrior.sis!
Pokusaj samo ugasiti i upaliti tel!!!
Sile,sorry za PM,jednostavno nemam vremena.Odgovor je: Blizu NS!!!
Ma odi u safe mode i pobrisi s nekim explorerom!
Kak ulazim u safe mod i s kojim explorerom?
Restart bi trebao upaliti.
Ako ne, instaliraj FExplorer, zatim u folderu system otvori mail, pa pretraži ime tog fajla i obriši ga.
Ma koji restart do sad napravljen bar 10 puta.
U tom polderu ima samo nekih 4 foldera naziva 000010001_S u kojima se nalaze jos neki folderi 0, 1, 2, 3 . . . itd. u kojima se nalaze fajlovi 001006e0 ali nema nigdje fajla kojeg trazim. Osim ak nije pod nekim kodnim imenom?!
Trebo bi bit u jednom od tih foldera. Pa pogledaj koji fajl ima nastavak .sis pa provjeri dal je neki od njih ta igra.
...nećeš ga naći u mailu jer je rastavljen na dijelove...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Safe mode --> drzi pencil key stisnut pri paljenju mobitela!
Bilo koji explorer. Npr SeleQ.
Probaj u manageru napraviti uninstal te igre pa onda probaj izbrisati!
A ja danas instalirao smsFake i sada ne mogu da ga izbrisem (javlja sistem error),jel i ja moram pomocu fexplorera il postoji druga caka?Ako ga izbrisem preko explorera (jel brisem ceo folder ili samo fajlove unutra) opet ce mi ime programa ostati u menadzeru.
Ako želiš izbrisati nešto iz Managera, tj. izbrisati ime fajla iz popisa, trebaš u system folderu ić na installs i tamo izbrisati taj fajl koji će bit prikazan s nastavkom .sis.
U fexploreru obrišeš cijeli folder tog programa.
Ako je aplikacija pokrenuta prilikom podizanja telefona, onda sumnjam da će to funkcionirati. Tako sam i ja pokušavao nešto brisati sa SeleQ-om, ali kod pokušaja brisanja izbacivao mi je istu poruku, da se program koristi.
Izvorno postao andro2001
Ma bez obzira na uninstal jednostavno nece.
Pa gdje je taj file u memoriji telefona nemoguce da se on negdje nevidi?!?!
Hvala!78910Izvorno postao Gen Mo'Kai
A je li mozes ti taj file seliti iz foldera u folder???Izvorno postao Šile
...pa koliko se vidi u prvom postu preselio ga je iz ulaznog foldera u Moje Mape...znači,može...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bas tako al da ga selim po folderima s FExplorerom nemogu jel kazem neznam gdje mi je.
Izvorno postao Gen Mo'Kai
posle ove egzibicije sada mi uvek kada dobijem poruku ispise App.closed VIP Monitor (izbrisao sam SMSFake) Pomagajte!!! (samo ne spominjite FORMATIRANJE).
Da li je uopste iko od vas provalio te poruke tipa App.closed???
Neznam di si ti vidia da to pise, ali mozda ja pre brzo citam pa sam preskocio!Izvorno postao Eminem
@Sile
Ili preseli da ti poruke idu na mmc, pa vise bar neces viti taj sis ili probaj pobrisati foldere u mail folderu pa vidi sto ce biti. Normalno to napravi samo ako nemas nikakve druge poruke a da su ti drage. Ali ja mislim da ti je najbolje format pa si miran. Prije toga backupiraj sve moguce i gotovo!
@Pinoccio
Cini se da ces morati formatirati. Prije toga bi mozda moga probati ponovno instalirati taj program samo stavi datum neki drugi od tocnog i onda seleqom pretrazi sve fileove koji imaju taj datum. Tako ces moci viti di i koji fileovi su novi, a onda njih rucno sve pobrisi!
Jel FExplorer ima ispis po datumima,posto ne koristim SeleQ
U folderu system otisao sam na mail i tamo medu brdom foldera sam nasao file koji me je gnjavio.
Dakle obrisano, problem rijesen, svi sretni. Hvala na prijedlozima!![]()
Ne moras staviti seleQ. Odlican je!!Izvorno postao Pinocio
@Sile
Aj bas dobro sto si rijesio problem. Ma sis je uvik negdje neraspakiran. To sam i provjerio danas!
Ja sam nasao folder VIP Monitor i izbrisao ga i za sada radi sve i bez njega.Izgleda se on sam instalirao prilikom instalacije SMSFakea!!!
Sada nesto razmisljam kako da eliminisem ono App.closed main.... i za to mora postojati resenje,samo treba dobro razmisliti!!!
Ma to me bas nervira zasto to izbacuje ponekad?!?! Jel to od neke zaostale aplikacije ili sta?
Mislim da jeste od neke aplikacije koja nije skroz obrisana,meni se pojavljuje svaki put kada palim tel.Ali,zanimljivo je da bas niko o tome nista ne zna!!!
Bookmarks