Nadam se da cu se dobro izrazit
Dakle, zanima me mogu li ja stavit na background neku sliku, al da mi ikonice od odredene teme ostanu... znaci postavit temu, ali sa drugim backgroundom?
Nadam se da cu se dobro izrazit
Dakle, zanima me mogu li ja stavit na background neku sliku, al da mi ikonice od odredene teme ostanu... znaci postavit temu, ali sa drugim backgroundom?
pa da![]()
imas u winterboardu "user background"ukljucis to, i odaberes neki svoj wallpaper
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
da, al onda su mi wallpaper i background isti, a to nezelim...
enivej, nasa sam rjesenje, a to je da ako tema ima svoj background, u ifunbox-u je izbrisemo(tu sliku, ili video-background) i onda mozemo stavljat bilo koji background na bilo koju temu, na nacin da udemo u slike, i stisnemo "Use as Wallpaper" i sa strane "Move and Scale"-a imamo dva mala slova "i" lijevi je za SMS background, a desni je za Home Background.
Bar je meni tako na 3Gs-u![]()
a koja je razlika izmedu wallpapera i backgrounda??
ja u settingsima imam "wallpaper" i tamo biram ocu li postavit za sms ili home![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks