trebaš flashati monsterpackom ukoliko do errora nije došlo nakon unlocka, onda ćeš možda morati odradit popravak PDS-a, no za početak monster oderi
Jel ima mozda neki tut za taj monsterpack? Ja se u motorolu nis ne kuzim, ovo mi je prva motorola...
EDIT: Evo da malo objasnim sta nije u redu sa mobitelom.
Mobitel kao da je do kraja ispraznio bateriju i ne moze se vse uopce bootati, ekran stalno bljesti, gasi se, pali, crte neke sarene prikazuje, ponekad dodje do onog "hello moto" i onda se opet u gasi pa pise kao u "dos-u" batery low, cannto program... uopce ne prikazuje da se puni iako je prikjucen na punjac...
Zadnji uredio blutut : 05-01-2010 u 02:57
Morat ćeš kod nekog bateriju napunit do kraja, jer dok je mobitel u Bootloader stanju nemože puniti bateriju nikako.
|\/|0T0r0La
Ali ja sam ga jos prije uspio napuniti i sve je radilo super, ali cim sam izvadio bateriju on je opet poceo zaje*avat...
ne, treba napraviti unlock, zatim repair PDS, zapis 07.D0 bootloadera i onda stock monsterpack, pa nakon toga custom po želji.
sig error je, mora ići tim putem.
i naravno, bateriju moraš napuniti kako god znaš i umiješ
Napokon se pocelo puniti....
Bateriju sam napunio, NAPOKON! i mobitel radi.
Kako da napravim unlock?
EDIT: Zasto da uopce napravim unlock? kada mi mob nije kodiran...
Zadnji uredio blutut : 05-01-2010 u 17:57
Ako nije zaključan onda ne trebaš radit unlock...
Ako si zadovoljan s mobom kakav je sad,onda ga takvog i ostavi...
Ako se problemi budu i dalje pojavljivali lako cemo dalje...
Jel moze pomoc? Sto sad trebam napraviti?![]()
Ovako:
1. Moraš skinut P2k drivere za Motorolu.
2. Spojit mob s kompom i instalirat drivere koje ti bude trazio.
3. Skinut Flash & backup ili RSD lite program za flashanje.
4. Skinut adekvatan monsterpack (MP) za svoj bootloader i za svoj mob.
5. Flashati s jednim od gore navedenih programa (preporucam radije RSD)
Ako ti bude (a hoce) trazio drivere prilikom flasha dat ces mu ih iz onih gore sta trebas skinut.
Ni slucajno cupat kabel dok se obavlja flash,i baterija mora bit puna.
Racunaj da ces popušit sve sa moba (kontakti,poruke,alike,video,audio) tj sve sta je na memoriji telefona,zato,ako je potrebno,napravi backup,a ne bi bilo ludo ni s F&B napravit kompletni backup da se lakse vratis ako nesto pođe po zlu...
Osim toga,ja neznam zasto sam ti sve ovo morao pisat kad sve vec imas u Motorola superthread-u![]()
Hvala ti...
Ma gledam te drivere sto ima za skinuti, ali su dosta stari, 4god. jel to moze za V3i?
Naravno da može. Zar misliš da je V3i iz 2009?![]()
Bookmarks