Pretpostavljam da ćeš uzet iz oglasnika.
Pogledaj sljedeće Nokie: E52, N82, 6220, 5800 XM. Al pošto želiš glazbeni mislim da je 5800 najbolji izbor, ili N82.
imam nokiu 6120c 2 god. i volio bih je zamijeniti.....
imam nekih 1300kn pa bih htio preporuku koji mob uzeti....ali treba biti novi.....
trebao bi neki galzbeni mob s jakim zvučnikom,ali da mu kamera nije ispod 3mpx....
gledao sam lg ku990,ali mi se baš ne sviđa,ima dosta mana....
Pretpostavljam da ćeš uzet iz oglasnika.
Pogledaj sljedeće Nokie: E52, N82, 6220, 5800 XM. Al pošto želiš glazbeni mislim da je 5800 najbolji izbor, ili N82.
Misliš kupovati i u oglasniku?
Možda N73.
Ima jak zvučnik (e) i odličnu kameru 3.2MP.
Jedino što je vjerojatno nečeš naći novu...
Tako da je sljedeća preporuka Nokia 5800.
Predobri zvučnici, solidna kamera, dosta memorije (8GB kartica se dobije), GPS, WiFi, dobar ekran...
Uglavnom, odličan mobitel.
A da se naći novi za 1300 u oglasniku (njuškalo, oglasnik na pc ekspert forumu...) bez problema.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pogledao sam t-mobile ponudu.....moram produžit pretplatu...
imam tri moba koji mi se sviđaju:Nokia 5800xm
SE C902
SE W705
sad ne znam koji od tih tri bi uzeo,možda da pričekam mjesec,dva da ima cijena padne....
Cijena im u T-Mobileu definitivno neće padati.
C902-premali ekran, 2˝ je stvarno premalo danas
Između w705 i 5800 odlučio bi se za 5800. U specifikacijama nema prevelike razlike, samo što je 5800 touch a SE nije. Ako želiš touch uzmi 5800, ako ne onda w705
mislim da ću uzet 5800xm,ali me W705 nekako još uvijek vuče...
ima možda još koji mob s jakim i jasnim zvukom?
definitivno 5800.. razlozi...
bolja kamera, GPS, smartphone sa svim svojim prednostima, vise memorije, bolji za surfanje netom....
"all in one"
a znate možda kakav je za pisanje poruka?
jel to slično ko na lg viewty-u.....prepoznavanje rukopisa i qwerty tipkovnica?
kakav je zaslon,a olovka se dobiva u paketu ili?
olovku dobijas u paketu....
pisanje poruka je kao u vecine uredaja sa TS-om, znaci podnosljivo...
zaslon je sto se rezolucije i prikaza boja tice dosta solidan, sam touch nije dobar kao na iphoneu al opet nije ni los...
"all in one"
znate možda ima li 5800xm u tele 2 ponudi?
koji bi mi mobitel iz tele 2 ponude preporučili,a da nije skuplji od 1300kn uz minimalnu pretplatu??
za koji je mobitel najisplativije dati te novce??
Ima, ali samo na pretplatu.
A za te novce nađeš u oglasniku otključanu i zapakiranu.
Bolji je od LG- a.
Osjetljivost ekrana mi se čini bolja.
A, i ako se ne možeš naviknuti ili ti je premala qwerty tipkovnica- imaš i običnu multitap- kao na mobitelu s običnom tipkovnicom, znači lakše je jednom rukom pisati i skoro pa i bez gledanja možeš s njom pisati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kad nisi kupovao od pravih ljudi.........kupi nvo zapakirano do 1400kn.......
nokia 5800 je skoro pa kompletan telefon.........i moja preporuka ide za njega
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 30-12-2009 u 18:33
ne mogu naći novi.....
zašto bi netko prodavao novi mobitel?
Zato jer mu ne treba.
Puno ljudi radi u firmi koja ima neku vrstu pretplate za jeftino telefoniranje među zaposlenicima.
Što im omogućuje da zaposlenici kupe mobitele puno jeftinije.
Neke veće firme omoguće da zaposlenik kupi npr. iPhone za parsto kuna.
A, pošto je dobar dio zaposlenika starije dobi i ne razumije se u "napredne" mobitele (i nema volju niti potrebu naučiti)- prodaju ga i zarade 2000- 3000 kuna.
Ili im jednostavno takav mobitel nije potreba- tj. rade u nekoj grani koja ne ovisi o tome kakav mobitel imaš.
a što ako se zeznem i kupim neku kinesku kopiju koja će normalno radit nekih 2 mjeseca....
Pitaš nekoga tko ima taj mobitel (ili bilo koji Symbian) da ide s tobom.
Ili, tražiš da prodavač uključi WiFi (ili GPS)- kineske kopije to nemaju.
A i jedino je izgled dobro kopiran, razliku u softwareu češ primjetiti i samo ako pogledaš dva videa gdje je prikazan UI originalnog mobitela.
Napravi sve kako je navedeno u ovoj temi i kupit ćeš original.
može mi neko pomoći u potražnji i sigurnosti oglasa???
ja sam ti ponudio opciju...javi se na pm i naci cemo ti trgovca pouzdanog naravno......jesi li iz zg?
Bookmarks