svaki servis ti to može srediti
PROBLEM Nokia 5310 X.M. Dobia sam mob. na poklon a u njemu nije bilo hrvatskog izbornika pa sam surfajući po raznim forumima došao do zaključka da se može u isti ubaciti drugi sw sa hrv.izbor. skinuo sam Nokia pc suite i nov sw te mob spojio na comp. sa usb i započela je radnja. nakon kraćeg vrenena radnja se sama od sebe prekida (na jedno mjestu piše da je preostalo do kraja 15 min i tako stalo uvjek). isključia se mob. i kad sam ga odvoia od pc i tia upalit više nije davao "znakove života" tj neće da se upali.MOLIO bi VAS ako može odgovor jeli mu kraj ili se da "oživit" veliki pozzzz!!!!
Zadnji uredio HCSC : 10-12-2009 u 19:27 Razlog: sređen naslov
svaki servis ti to može srediti
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
R I J E Š E N O - zahvaljujem na pomoći uspio sam riješit problem. kupio sam neke "stvarčice" i nema više problema oko nokie.
tko ima sličan problem a s područja ŠI neka se javi(na pp)![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
upravu ste i drugi bi trbali znat! al baš puno neznam, doznao sam za jednog momka koji to radi i o tišao kod njega i on izvadio bateriju stavio neki aparatič sa nekoliko kabela koje je priključio na compjuter i za ostalo da će i mene naučit i da će mi prodat aparatić (činimise skup preko 300 eura) te da će me uputit u rad kad donesem drugi mob. na poravaki ako imam želju. vidjet ću, pa tek onda mogu dati potpun odgovor, a ako netko zna drugi način nek napiše il mu je poznat taj kako kažem "aparatić" kako se s tim radi i gdje se može kupit te cijena.
još jednom VuKi upravuste!
Zadnji uredio jubra : 17-12-2009 u 15:11
Bookmarks