Bok zanima me ima li trenutno za kupiti neki mobitel povoljno bilo ovako u dućanu il preko oglasnika a da ima wlan? osim nokie E51.
Bok zanima me ima li trenutno za kupiti neki mobitel povoljno bilo ovako u dućanu il preko oglasnika a da ima wlan? osim nokie E51.
Zadnji uredio VuKi : 16-12-2009 u 10:44
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
moj savjet..ne kupuj wlan mobitele bez flash podrške.
zzzzzZ
Taj SE se čini zakon samo mi nije povoljan. Ima ga na njuškalo za 1000+ kn.
@i969i zašto to? ako možeš malo objasnit.
Zadnji uredio newbie_new : 16-12-2009 u 15:55
Pa zato jer skoro pa sve stranice imaju neki flash u sebi. A ako mobitel ne omogućava nadogradnju flasha badava ti wlan i pretraživanje interneta.
a E51 nema podrske?
izgleda da E51 podržava flash:
Interna memorija ima oko 130 MB i proširiva je putem microSD kartica. Procesor je ARM 11 na 369 MHz, podržan su i Flash sadržaj, A2DP Bluetooth profil, a model E51 pokreće S60 3rd FP1 Symbian 9.2 operativni sustav.
E51 dolazi s flash lite 2.0 podrškom. Za neke osnovne potrebe će ti biti dovoljno, makar govore da za youtube nije dovoljno i morat ćeš koristiti eksterni program za gledanje youtube filmića (emtube).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mene isto tako zanima
ssamo ja ću uzimati mob u t-comu na flex team 700 ali ne za nositelja nego za članove
mogus reditineki popust za bodove i sl. ali da čujem preporuke z mobove neznam nebi vjerojatno i-phone neog nešto slično
najviše trebam za internet klađenje
5800 nije skupa (u oglasnicima), ima wifi i touchscreen tako da je ljepse surfanje vec na n79 ili n85.... jos instaliras opera mini i miran si....
mozes pogledat i neke uredaje sa WM, ima nekih stariji mobitela strasno jeftinih a sluzit ce svrsi koja tebi treba HTC Wizard (qtek 9100), primjerice....
"all in one"
Bookmarks