Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

OMNIA i900-Pomoc hitno!

Pozdrav svima!
    Nekuzim se bas u mobitele, pa mi je jedan kolega rekao za ovaj forum te da bi Vi znalo riješenja za moje probleme!
    Pa eto da krenemo, kupio sam OMNIU i900 staru oko godinu dana, od dobrog prijatelja... Otkako je kod mene sami problemi, WiFi gdje god da dodem pa cak i tamo gdje sam siguran da je Wlan besplatan pise da je nedostupan, tj konstanto niji jednu mrezu ne nalazi, touch screen je uzasno neprecizan i cijeli mobitel uzasno spor!
    Sad ja Vas pitam jel se to moze nekako rijesit?? Tipa ko s kompom kad je u qurcu pa samo format all novi windowsi i driveri i amen... Jeli to moguce i s omniom?
    HVALA NA ODGOVORIMA

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    Simpa
    Bodovi
    9.051
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.051, Nivo: 22
    Bodovi: 9.051, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odi u settings-->connections-->Wi-fi-->imas dole tab network adapters onda ti tam pise my network card connect to,meni je namjesteno WORK...i imas jos ispod pise ti dap an adapter to modify settings,stavi NE2000 Compatible Ethernet Driver..

za touch screen odi settings-->System-->Screen-->Align screen,uzmi nesto tanko,nek bude tanje od stylusa,npr. uzmi cackalicu i pomocu toga alignal screen.

Ak oces jos malo poboljsat touch:

Zatim,ak vec nemate skinite program phm registry editor (ili neki drugi registry editor),odite u Hkey_Local_Machine
    then tab
    HARDWARE
    then tab
    TOUCH

Onda cete vidjet Click,to promjenite sa 1250 na 3750 (nemora da je i vama bilo 1250)
    I promjenite DownUp (256 na 1550)

Osim toga promjenite i CalibrationData,zamjenite svoje brojeve s ovima 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872 (morate stavljat zareze i razmake,nemojte na to zaboravit)

Ak oces da ti mobitel bude jos stabilniji,brzi i da ti baterija duze traje,savjetujem ti da promjenis ROM: http://www.modaco.com/category/368/i...om-discussion/ na ovoj stranici imas puno modanih ROMOVA koji su bolji od official..

Rom ti se mjenja:

1. Potrebno je imati Windows XP na računalu, vista nije podržana
    2. Napunite mobitel do kraja
    3. Ako već nemate Activesync4.5 skinite ga odavde http://www.microsoft.com/windowsmobi...ivesync45.mspx i instalirajte
    4. Sa stranice http://fus.samsungmobile.com/omnia/SamsungModem_xp.zip skinite Samsung modem drivers. Extractajte i instalirajte tako da pokrenete Setup.exe
    5. Pokrenite program koji ste skinuli sa modaco
    kad otvoris ROM to izgleda ovak:

6. Ugasite mobitel
    7. Spojite ga na računalo preko usb
    8. Uključite mobitel
    9. Ako se u programu za flash na računalu pojavilo da je uređaj pronađen kliknite na START
    10. Pričekajte da lijevo od start piše Job Done
    11. Uključite mob.

EDIT: imas wm 6.1 i wm 6.5 ROMOVE,kad promjenis ROM to je ko da si promjenio windows na kompu,ja koristim Wm 6.1,ali Wm 6.5 ti je vise touch friendly...sad ovisi kaj ti zelis

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napravio sam ovo za WiFi, medutim opet nista, pokaze se ikonica da je on ukljucen medutim niti jednu mrezu ne hvata...

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pero, probaj staviti novi ROM

možda riješi stvar... (tj, mislim da bi trebao riješiti problem)

E sad, što se brzine tiče (tj sporosti), probaj formatirati masovnu memoriju (onih 8GB) , a kad stavljaš novi ROM , mislim da će ti se automatski formatirati i interna memorija.

Pa će možda biti malo brži ...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao EdgeD600 Pregledaj post
    odi u settings-->connections-->Wi-fi-->imas dole tab network adapters onda ti tam pise my network card connect to,meni je namjesteno WORK...i imas jos ispod pise ti dap an adapter to modify settings,stavi NE2000 Compatible Ethernet Driver..

Ak oces da ti mobitel bude jos stabilniji,brzi i da ti baterija duze traje,savjetujem ti da promjenis ROM: http://www.modaco.com/category/368/i...om-discussion/ na ovoj stranici imas puno modanih ROMOVA koji su bolji od official..

Rom ti se mjenja:

1. Potrebno je imati Windows XP na računalu, vista nije podržana
    2. Napunite mobitel do kraja
    3. Ako već nemate Activesync4.5 skinite ga odavde http://www.microsoft.com/windowsmobi...ivesync45.mspx i instalirajte
    4. Sa stranice http://fus.samsungmobile.com/omnia/SamsungModem_xp.zip skinite Samsung modem drivers. Extractajte i instalirajte tako da pokrenete Setup.exe
    5. Pokrenite program koji ste skinuli sa modaco
    kad otvoris ROM to izgleda ovak:

6. Ugasite mobitel
    7. Spojite ga na računalo preko usb
    8. Uključite mobitel
    9. Ako se u programu za flash na računalu pojavilo da je uređaj pronađen kliknite na START
    10. Pričekajte da lijevo od start piše Job Done
    11. Uključite mob.

EDIT: imas wm 6.1 i wm 6.5 ROMOVE,kad promjenis ROM to je ko da si promjenio windows na kompu,ja koristim Wm 6.1,ali Wm 6.5 ti je vise touch friendly...sad ovisi kaj ti zelis
    Ovo sam sve napravio i WiFi i dalje ne radi! Znaci kad ga upalim nevidi niti jednu mrezu! Steka manje ali steka!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo sto sam novo sazno, malo sam prcko po netu i mobitelu i idem gledat verziju mobitala, ovim putem > To find your Omnia version, please click Start Settings System tab Your version of Omnia menu.

I sad ispod verzije pisu jos neke stvari i WiFi (IEEE 802.11 b/g) S/W: H/W:
    Meni je taj S/W i H/W prazno tj nista tamo ne pise dok na netu pise!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. problem... omnia i900 rom
    By pero1985 in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-12-2010, 14:50
  2. USB kabel omnia i900
    By EdgeD600 in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 02-12-2009, 11:30
  3. Omnia i900 , jezik... HITNO
    By bassist-sound in forum Samsung