lijepi pozdrav svima prije svega, ako sam fulao podforum, molim da moderator premjesti temu
ja ću malo opširnije iznjeti svoj problem kao kakva bakica na placu
ovako..od samih početaka sam na nokii, i ne paše mi niti jedan ostali model (valjda zbog navike) do nedavno sam imao N95, koja je uginula od silnog korištenja te sam odlučio uzeti drugi model iz N serije u dućanu u kojem kupujem već godinama. Nazovem tamo s namjerom da se informiram o nokii N97, međutim tamo mi rekoše da ne uzimam taj model, nego da uzmem nokiu N86, koja je daleko bolja (po kvaliteti) nego N97 (????????). i dobro, poslušao sam (valjda oni znaju bolje nego ja)i uzmem N86 (3999kn) plus garmin (200kn) da bi nakon 2 dana saznao da sam dobitnik nokie N97 na nagradnoj igri :|
u međuvremenu je N97 došla na kućnu adresu (iz mobisa, 2god garancije, "made in finland).. na njoj je bio software 10.0.019.blablabla , i ponašala mi se poprilično lijeno i nespretno, nakon nadogradnje na 20.0.019.c01.01 touch se ponaša osjetno bolje te je slika nekako čistija, sve u svemu sada sam zadovoljan.
Sada se moram riješiti jednog mobitela. za oba imam kupca. za nokiu N97 4000kn dobivam, za N86 3000kn.
Tu sam da vas pitam što mi je činiti? znam da će sada većina reći "ostavi si n97 blabla". je i meni se ona sviđa, ali treba mi poprilično izdržljiv mobitel, koji me neće "iznevjeriti", a od ova dva ja stvarno ne znam koji je![]()
Dakle vaši realni i argumentirani prijedlozi su....?![]()

Odgovori uz citat
]

Bookmarks