gledala sam usporedbe slika kamere na 3g i 3gs, bas za taj text...i razlika je ogromna...
ako vec mijenjas za iphone, mijenjaj za 3gs...inace, ja ne bih mijenjala![]()
Trenutno imam omniu i900,uredjaj je vrlo dobar,pogotovo zbog multimedijskih mogucnosti,super kamere sa senzorima i ostalim stvarcicama koje cine ovaj mobitel vrlo pozeljan,multi task,a pak s druge strane,iphoneov os mi je puno ljepse i bolje organiziran,normalni utor za slusalice,kapacitivni touch i igre koje izgledaju ko na psp-u
je da iphone ima kameru 2 mp i nema auto focus,al ce kamera valjda bit dobra da poslikam neke tekstove koji imaju sitnija slova...
zelio bi vase misljenje o svemu tome![]()
gledala sam usporedbe slika kamere na 3g i 3gs, bas za taj text...i razlika je ogromna...
ako vec mijenjas za iphone, mijenjaj za 3gs...inace, ja ne bih mijenjala![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Naravno, jer 3G nema autofokus.
Tj. fokus je namješten na kojih 1 metar, znači ako je tekst udaljen oko metar- slika je oštra (više- manje), ako je bilo kako drugačije- postaje mutnija.
S druge strane, 3GS ima autofokus, stisneš na mjesto koje želiš fokusirati i sve na toj udaljenosti je oštro koliko može biti.
Pogledaj slike s iPhone 3G- a, pa odluči![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Al 3 gs kosta dosta vise...mislim prodat omniu i za te pare kaj dobijem (mozda nadodati jos par stotica) i kupit 3g
da...sad sam malo bacila oko na oglasnike i cijene...pa ne znam...u tom slucaju ja ne bih mjenjala...kamera je znatno losija kod 3g u odnosu na 3gs...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Da, dobiješ još par poboljšanjau odnosu na 3G.
Ali, kao što sam napisao 3G nije baš za slikanje tekstova sa sitnijim slovima.
Linkaj tu neki primjer (ili reci koja veličina fonta te zanima)- pa ti ja slikam, da vidiš kako bi to izgledalo
Što se mene tiče, ako imaš 3G- uglavnom se ne isplati prelaziti na 3GS (ako ti bolja kamera i kompas nisu neophodni).
Ako nemaš niti jedan- i 3G će večini ljudi biti sasvim dovoljan.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ako si zadovoljan omniom onda i ostani na njoj.... iphone je nesto bolji po pitanju touch screena, al si zato zakinut za kameru (koja je losija vec na k750), moras jailbreak raditi na iphoneu (ako vec nije uraden), omnia (wm) ima bolji GPS software i nisi ovisan o itunesu....
"all in one"
georgi molio bi te ako mozes slikat neki sitni font,recimo neki salabahter ili slicno...zahvaljujem![]()
U onoj gore temi (iPhone 3G slike) već imaš slike šalabahtera.
Mogu ti uslikati ako ti baš imaš neke posebne.
Ovi koje sam već uslikao su veličina fonta 3, 4, 5, 6.
Bookmarks