Kao sto smo vidjeli Siemens forum je podjeljen na kategorije...mislim da bi se u Nokii moglo slicno napraviti tako da se postavi sekcija samo za Nokie koje koriste Symbian...mislim da bi to bio pun pogodak
Pozdrav od Igora![]()
Kao sto smo vidjeli Siemens forum je podjeljen na kategorije...mislim da bi se u Nokii moglo slicno napraviti tako da se postavi sekcija samo za Nokie koje koriste Symbian...mislim da bi to bio pun pogodak
Pozdrav od Igora![]()
...samo mi nije jasno kako bi se podjelio,samo na *Symbian* i *Ostali* ili...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
meni je prijedlog OK
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zasto ne, ako ce to uvesti malo vise pregleda...
a sto se tice siemensa, tamo je pod smartphone naveden samo sx1, jer je to trenutno jedini siemens-ov smartphone koji radi na symbian-u... A tko zna, mozda ce neki noviji vrtiti neki drugi os, pa mislim da je zato bolje ostaviti smartphone (mislim naravno samo na siemens).
maraschino - PTICICA
A da ja vas nešto pitam. Zašto radite tuđi posao? Prijedlog nije loš, ali niste pitali moderatore Nokie da li oni žele tu podjelu ili smatraju da je ovako bolje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zato je ovo samo prijedlog, koliko sam shvatio...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I dalje mislim da se moderatori Nokie sami trebaju izjasnit za eventualne promjene. Nitko ne voli da mu netko drugi određuje kako će nešto raditi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...znači,trebalo bi obavjestit "cyberpherea"...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da je prijedlog skroz o.k. cak osim symbijana valjalo bi da ima podjela i na seriju 60, 40 ili kako vec mada malo ljudi i konta tu podjelu ali nesto slicno bi donjelo veceg reda.
Mozda, ali se onda i Symbian djeli na Series 60, 70 i 90 ili kako vec, pa je tu opet podjela.
Slazem se sa tim da se prvo cyber iyjasni pa onda tek prijedlozi ako je on za.
Ma najbolje samo podjelu "Symbian" jer ionako na forumu 99% onih koji imaju symbian mobove koriste symbian 60
A ovo nije ideja samo da bih nešto predložio nego i organizirao "Nokia" podforum,ako treba ja cu biti privremeni moderator ako se ideja ostvari...jedino ako bude potrebno
Ma budem i ja mod nokie ak trebasamo da bude reda!
A da malo prikočite!?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ideja je okej, neka se mod nokie izjasni kad vidi ovu temu pa se tako nešto može napraviti - cyber javi se sa svojim komentarom na sve ovo.
Daj gdje je taj covjek?!
Ova tema me bas zanima i nema ga, cyber!!!!!
OK, sada kada se cy izjasnio, mislim da vise nema prepreka.
Slazem se s symbijan podjelom.
btw: Cyber treba pomoc u njokiji?
otvorio sam, inače ove rasprave neka ubuduće budu javne!!! ja sad to selim...
kao opis sam stavio nokie serije 60, 80 i 90, ako to nije pravo, javite mi da ispravim...
Dal ovaj član ima ovlasti ovako pravila određivati? Vidi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6271
Bookmarks