Ako može konkretan odgovor, da ne pregledavam 250 stranica na XDA, molim.
Hvala.
Probao samsamo upgradeat rom, ali kaže da je došlo do nekog nesporazuma u komunikaciji između pc-a i mda-a.
Ako može konkretan odgovor, da ne pregledavam 250 stranica na XDA, molim.
Hvala.
Probao samsamo upgradeat rom, ali kaže da je došlo do nekog nesporazuma u komunikaciji između pc-a i mda-a.
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Potrebno je upgradeat ROM(ako postoji za 6.5) , a zašto ti to nije uspjelo nemam pojma. Da si opisao svoj postupak onda bi možda mogli naći zašto nije uspjelo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma čitam ja XDA, ali kako sam tek relativno nedavno došao na MW platformu sa Symbiana, dosta sam u zaostatku, i dosta se puta jednostavno izgubim u onome što piše.
Kad se izgubiš kreneš od početka. Znam da je zamorno i dosadno, ali nema drugog načina. Neke stvari ne možeš naučit na brzinu i svaki preskočeni korak može te poslije skupo koštat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo pokušavao sam popodne, sigurno sat i pol vrermena, ali nikako hardSPL napraviti.
Pratim sva uputstva kako i šta napraviti, ali nikako.
Uvijek zapne na onom koraku gdje trebam iskopčati i ponovo ukopčati usb kabel.
Koji os koristiš? Ako je vista ili win7 trebaš nove drivere.
xp sp2....
Mislim da ti onda ne trebaju novi driveri. Najnoviji hspl je ovaj koliko ja vidim. Da li si to probao? Pokušaj s orig kablom, mene je jednom kabel zezao?!
Disclaimer:
Nemam HTC nike, nisam osobno isprobao. Mislim da bi trebalo raditi. Misliti je dre* znati.![]()
Probao i taj, promjenio 3-4 usb kabla, nema pomoći, a i dopizdilo mi je.
Bookmarks