jel ima kakav noviji firmwere za coockie ? i preko kojeg programa se flesha LG coockie
hvala
jel ima kakav noviji firmwere za coockie ? i preko kojeg programa se flesha LG coockie
hvala
Evo ovdje je popis dostupnih verzija preko službenog programa za nadogradnju
pa ako je noviji od verzije koju imaš u telefonu,skini program sa linka i dalje pažljivo prati upute kako bi izbjegao sve ono što ne želiš.
Imam jedno pitanje u vezi nadogradnje softwarea... Ovako, imao sam prije sony ericsson k550i, i kada bi na njemu nadogradio software, izbrisale bi mi se igre (iako su bile na mem. card), slike sa telefona... U biti SVE sa telefona, pa me sad zanima da li na LG-u isto tako? Jel bas i nema igara za moj mob, a steta da ih pogubim... ;/
P.S. Moj je mob KS 360, ako pomaze![]()
One day, sky went blue...
sry, imam loseg iskustva sa time ( kao sto rekoh, moj k550i -.-) tak da se malo pribojavam... Zato sam i pitao, tome sluze forumi ne?![]()
Eto ti ga sad na, ja to napravio jucer, i mob se zakodiral na tele2 (iako kupljen bez mreze, ha?).
Jesi izabrao Europe open V10e ili tele2 V10b?
nije bilo, bilo sam KS360... Ja to kilknul, on nekaj skinul, ja spojil napravil, odkopcal upalil i PNJEV! Zakodiran... Btw dekodira ga ja sad dela ko picino oko![]()
![]()
imam kp502 s v10b firmware i zelim staviti v10e ali zanima me kako jer u toolu gdje se flasha mi ne nudi izbor, nego on pocne update softvera i na kraju opet dobijem v10b. Vidim da za druge provajdere postoje razni softveri svi redom noviji od mog ali vip koristi jedan od najstarijih pa ako netko zna rijesiti neka kaze. I da li mogu na svoj kp502 stavit fw od kp500 jer su to isti mobiteli?
jel mogu ja LG KP502 koji ima VIP-ov firmware preko tog programa ukucat orginalni ?
Hmm, sad mi ovaj program za nadogradnju nece raditi, ali neznam zasto! 0.0
decki ja sam nadogradio softwer i zakljuco mi se je mob kako to rijesiti lg cooky imo sam ga iz tele 2 na simpu a opet mi se vratio na tele 2
A kako si ga bio otključao.
Ako si ga preko koda otključao onda si negdje i taj kod zapisa negdi baš zbog takvih slučajeva.
A ako nisi bia zapisa onda ga otključaj opet.
Upute imaš ovdje: http://www.lg-phones.org/lg-cookie-kp500-unlocking.html
Bookmarks