Imaš: Security code Nokia mobile phone kao i [6280] sigurnosni kod (security code) odnosno možda najviše i ovaj post
Pozdrav društvo!
Brat ima gore navedeni mobitel,i security code nije nikad koristio niti mijenjao.
Mob uvijek drzi upaljen i nikad ga ne gasi. Danas mu se isključio (neznam jel sam od sebe ili zbog baterije) i kad ga je uključio,trazi mu security code.
Ja sam mu reko da ukuca 12345 ili 00000 al ni jedan kod od ta dva ne pali. Mob je kupljen na pretplatu kod T-mobilea.
Ima li neka caka za ga resetirat ili iščitat doma s kabelom i nekim programom ili mora ic u neki lokalni servis da mu to srede? On je u Zadru,pa je lakše tamo po tom pitanju... Hvala!![]()
Imaš: Security code Nokia mobile phone kao i [6280] sigurnosni kod (security code) odnosno možda najviše i ovaj post
Za temu "Security code Nokia mobile phone" znam,al za ovu drugu nisam znao jer se ne diram u Nokiu nikako,pa da se ne vrtim bezveze naokolo...
Uglavnom,naputio sam brata na ovaj tutorial,ili u servis tj na garanciju posto je mob jos uvijek u garancijskom roku.
Mozes temu slobodno obrisat sto se mene tice,sve je jasno...
P.S Izvinjavam se na blentavom upadu...![]()
Nećemo brisati nego ćemo samo zatvoriti. Možda u budućnosti nekome bude od koristi, a ionako postoji tema za te stvari.
Bookmarks