Nebi znao dobro savjetovati jer nikako nemam roaming poziva
ali mislim da link ako već nisi pogledala bude jako dobro došao.
Vjerujem da su svakako povoljniji nego ostali!
http://www.tele2.hr/tarife/roaming_u...nozemstvu.html
Procitala sam vecinu usporedbi na forumu, ali ipak imam pitanje pa otvaram ovu temu.
Ja i suprug imamo na T-mobile aktiviranu Flex obitelj 200, a obzirom da je on cesto i izvan RH racun nam se penje i preko 700 kn mjesecno. Ja najvise saljem sms pa moj dio racuna iznosi redovno ispod 100 kn. On vec ima jedan bla bla broj.
Razmisljam dali bi ipak bilo jeftinije da predjemo na Tele2 i aktiviramo opciju medju nama gdje je minuta 29 lipa, a ovako sad medjusobno razgovaramo za 0 kn ( ukljucenje 25 lipa imaju oba operatera) Ako zovemo druge Tele2 je stvarno puno jeftiniji.
U tele2 ostali bi bez bodova, ali ako ustedimo na racunima nema veze, jer mislim da oni ( T-Mobile)to sve naplate i vise nego sto treba( mislim i na jeftine mob. uredjaje) Muci me malo kako je sa romingom( evropa)...cijene i signal,
Mogli bi preci u 9. mjesecu pa zelim ovaj mjesec dobro razmisliti i pokupiti savjete, a pretplatu bi uzeli bas zbog zadrzavanja brojeva.
Nebi znao dobro savjetovati jer nikako nemam roaming poziva
ali mislim da link ako već nisi pogledala bude jako dobro došao.
Vjerujem da su svakako povoljniji nego ostali!
http://www.tele2.hr/tarife/roaming_u...nozemstvu.html
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@sany076
Pa cijene roaminga imas na www.tele2.hr a signal i pozive u roamingu moze i sam provjeriti jer si i sama rekla da tvoj muz ima vec jedan bla bla broj!
Jako je tesko ovako govoriti jer tko zna u koje zemlje ide i koga zove.
Ja sam Tele2 korisnik i često koristim roaming uslugu. Odmah da ti kažem da za roaming nema povoljne opcije ni kod jednog operatera. Kod Tele2 ti je minuta razgovora kad si u inozemstvu oko 7 kn, a kad tebe zovu duplo manje. SMS je isto oko 3 kn kad šalješ iz inozemstva. Jedino što ti se isplati ako hoćeš smanjiti troškove roaminga je telefoniranje preko interneta. Ako te to zanima pošalji mi PM. Glede ostale uštede Tele 2 je objektivno povoljniji, međutim najbolje da izračunate koliki dio poziva vam otpada na međusobne pozive (koji su vam sada 0 kn), a koliki dio na ostale koji su definitivno povoljniji u Tele2 mreži.
Peace!
Bookmarks