izgleda da je display vrisnuo... nove tipke i novi display... nema ti druge...
Znači, mom starom je pao mobitel na kamen, te su se potrgale d-pad, broj 2 i zelena slušalica. Ekran je normalno radio no dok sam izvadio bateriju i stavio je ponovno, ekran više ne radi (osvjetljen je, ali je potpuno crn). Na slijepo sam upisao PIN, nakon toga datum i vrijeme (mislim) te je najvjerojatnije u stan-by-u. On se normalno pokrene , tipke svijetle i funkcioniraju, oba zvučnika rade, mogu uspostavljati poziv... Znači, cijeli mobitel radi osim ekrana. Napravio sam hard reset (izvadio bateriju, stavio je natrag, držao 3+*+zelena slušalica, upalio mob) tako da zbilja ne znam kaj bi moglo biti. Otvorio sam ga sprijeda i nisam vidio nikakvo fizičko oštećenje.
Zato molim pomoć. Hvala!![]()
izgleda da je display vrisnuo... nove tipke i novi display... nema ti druge...
Mislim da nemas bas racuna davat to na popravak,jedino mozda nesipravan mob za neke sitne pare pa remont.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
A šteta...
Ali zanimljivo je to kaj je ekran radio...
Svejedno, hvala na pomoći...![]()
evo da tu pitam
odjednom mi se kompletno osvjetljenje mobitela ugasilo...dakle pod svjetlom lampe vidim sta pise na displeju...dakle sve se vidi sve radi kako treba samo nema osvjetljenja na tipkama niti na displeju...hvala na odgovoru
...je li uređaj ikada imao direktan dodir s vlagom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nikada nije upao u vodu ili sta slicno nekad mozda ovako ako sam se javio kad sam bio vani pa kisa pocela al ono nista strasno da je bio mokar...ali prije dvije godine je bio jednom zaliven sa vinom :-D
a nagađat je teško, uglavnom najkorisnije što možeš jest odnjet ju u servis, da ustanove šta nevalja i da ti daju na papir koliko to košta...novce svakako moraš dati...iako se možda fizički tragovi na samom ekranu nevide, moguće da je flet kabel u prekidu ili tako nešto...ima tu sto caka...
:::::chuck noriss jedini posjeduje originalnu n95 8gb sa utorom za memorijsku:::::
Bookmarks