I se zna kad postaje dostupan u prodaji kod nas i po kojoj cijeni?
I se zna kad postaje dostupan u prodaji kod nas i po kojoj cijeni?
Evo dobrih vijesti : Omnia ovaj vikend stiže u Singapur
http://www.gsmarena.com/samsung_i800...-news-1021.php
mislim da ću se dolaskom dvojke kod nas, rješiti ove stare omnie![]()
Zadnji uredio therrlu : 20-07-2009 u 08:21
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
..jos imas staru omniu?
Prva je ljubav bila Omnia HD, ali dok je izasla najava za Omniu II... Nije bilo ni trenutka sumnje... Jedva cekam da dode kod nas...
Navodno ce je Tele2 imat, nadam se kroz mjesec, dva, taman da produljim ugovor xD
po cem ti je ta bolja od hd-a ?
elegantnije izgleda, i ponajvise WM...
po funkcijama je omnia hd bolja .. izgled je osobna stvar .. a i symbian preferiram vise
symbian na kojem se moras jebat kod instaliranja svake aplikacije..
po kojim to funkcijama?
s time, da ce se Omnia II moc upgrade-at na 6.5 WM... tako da je to definitivno moj izbor..
A to sto HD ima mali vise pixela i HD snimanje, koje i nije jos usavrseno, nije neki razlog da uzmem HD... i uz to je jos i tezi...
Go OMNIA II![]()
ja sam se dvoumio izmedu n97 i omnie hd ..
se zna cijena ovog cuda ? 2 diode .. to mi se sviđa .. 65K ? pih![]()
..pregledavsi nekoliko recenzija..
Mogu reci da mobitel ima dvije mane... na suncu je vidljivost slaba, al realno na kojem mobitelu je dobra vidljivost na suncu....
I druga stvar, pocetni meni s widgetima bude malo spor, ostalo radi ko vurica...
Jedva cekam review s gsmarene...
ja isto nis ne vidim na suncu s omniom hd .. ali bas nista skoro .. jel to tak normalno ?
imao sam prije n95 8gb i ko beba se vidjela na suncu ..
normalno je, AMOLED daje mlijecnu sliku na suncu.. ali zato u svim ostalim uvjetima slika je prejebena![]()
..cujem da ce cijena biti oko 1000 dolara ali kad dođe kod nas mislim da ce biti papreno..da dolazi u tjednima 9 mjeseca..
ma kakvih 1000$, o cem ti pricas...
h**p://www.timtechs.com/samsung_i8000_omnia_ii_unlocked_prd971.html
Zanima me da li je itko naručivao sa te stranice mobitel?
..ah ja sam vidio na par stranica da ce biti oko 1000 dolara ali kako vidim na ebayu kruze cijene od oko 600-650 dolara..pa neznam vise sta je tocno a u vecini drzava jos nije ni dosao..hm..
Napokon i review sa GSMArene : http://www.gsmarena.com/samsung_i800...review-388.php
..ma ja bi ga kupio odma..frednica mi u New Yorku sada ali tamo jso nije dosao..pise uskoro..a ukoliko je cijena oko 600-650 dolara to je prihvatljivo..kad tu dođe bit ce sigurno oko 6000 milja ko Nokia n97..
noup... s pretplatom, vjerojatno Tele2 bit ce do 3k...
e sad, jedna vaznija cinjenica..
Pisalo se puno po komentarima.. da WinMo 6.1 neide preko 65k bolja..... I pisalo je da ce 6.5 podrzavat 16 milja....
A u review-u pise da je Omnia II na WinMo 6.5 jos uvijek na 65k, iako navodno hardware je isti ko i u Jet-a i trebal bi moc prikazat 16 milja bolja....
Anyone????
Evo ja: Hardware ograničenja su jedno a ono što nudi OS je sasvim drugo!
Ako je ( a jeste) HW 65k niti jedan OS to neće podići gore (mada nema apsolutno NIKAKVE razlike između 65k, 256k i 16m....tj. ljudsko oko pri toj rezoluciji ekrana ne može napraviti razliku).
Još nešto: Imam win 6.5 i na Artemisu i na Touch HD.
Kojih 16m? Ne vjerujte svemu što "lupaju" po forumima....
..pa sta nema Omnia II isti hardware, kad je display u pitanju, ko i Jet?
Hmm... malo je glupo da nema... al ajde... da pitam onda ovako..
Golim okom krajnjem korisniku razlika izmedu 65k i 16 mil nije vidljiva?
Ima li uopce razlike vidljive golim okom ili je to vise sminka..?
Bookmarks