Probaj reflashat, očito je do software-a.
Ovako na v3 mi se dešava da nakon razgovora je prazna,ja ju ugasim i upalim i opet puna kao da ništa nije bilo.tako i kad ima 1 ili 2 crte isto,nakon gašenja i paljnja puna.Sad me zanima do čeg bi najprije moglo bit da ne kupujem bateriju ako nije ona.Inače probao sam mob napunit i ne dirat ga i znala je izdržat oko tjedan dana,ali uopće ju nisam dirao samo otklopim i zaklopim svaki dan čisto da vidim oće li pokazivat da je prazna.Po meni nije baterija da nije do flata ili čeg drugog?
plava motorola i najskuplja nova kola.........
Probaj reflashat, očito je do software-a.
|\/|0T0r0La
Na V3 Motoroli baterija nije jača strana. Iako je mob dosta zaostao i u ono vrijeme,i iako nije imao nekih "etra" potrošača,uz najbolju volju nisam mogao 2 dana izgurat s jednim punjenjem. Ako novi flash ne pomogne,vrijeme je za kupovinu nove baterije. Znaj da ti ni nova nece ic preko 2 dana uz neki prosjek korištenja samog mobitela.![]()
dakle, prvo flash, pa onda krivi bateriju ako se bude dalje javljao problem.
Ma nisam ja za flash i takve stvari,jednom sam ju flashao uz tvoju pomoć Gogs,preko msna si mi davao upute,i otključao sam E398 isto tako prošle godine.Sad neznam ni sam,taj mobitel je star 4.god. od toga je 2.god.stajao u ladici i još bi stajao da nisam tražio bratića da mi ju da kad sam svoju izgubio.Jel bi mogla baterija stradat ako je stajala u mobitelu 2.god.?
plava motorola i najskuplja nova kola.........
Problem kod tih stari Motrola je da što su praktično neuništive pa odu baterije puno prije hardvera imam ispravnu Timeport P7389, V550, v360, v3 jedino je kod L6 otišla kamera i kod V8 sam mjenjao kučište ( puno nekvalitetnije izrađen telefon od V3 što se tiče kučišta) inače sve su potpuno ispravne ali su im baterije na kraju a zamjenske su obično najobičnije smeče a kod kupnje orginalnih je upitna isplativost. Tako sam mjenjao motorole samo zbog istrošenosti baterija.
Bookmarks