Ja bih volio da mogu doci u Hrvatskuza novu god. Jos uvijek neznam gdje cu slavit . . . .
![]()
...stiže nova godina
hajde forumaši da cujemo gdje cete se provesti i kakvi su vam planovi
(da skrenemo malo s tema o mobitelima)
Ja bih volio da mogu doci u Hrvatskuza novu god. Jos uvijek neznam gdje cu slavit . . . .
![]()
Zadnji uredio Jamal : 16-12-2002 u 03:50
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Najvjerovatnije da ću negdje na tulum kod Sheratona... nemam pojma gdje, ali znam da smo tamo pozvani i da tamo idemo! JUHU!!![]()
Možda uredno radim ili s obitelji...![]()
Ako uspijem u Slav.Brodu u "Valinoru" a ako ne onda će biti brzo smišljanje drugog plana za Požeški kraj.
kod madjarica?????Poslao: ivan
Najvjerovatnije da ću negdje na tulum kod Sheratona... nemam pojma gdje, ali znam da smo tamo pozvani i da tamo idemo! JUHU!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma fakat ti nemam pojma gdje je to i ko će sve biti tamo.... došla nam neki dan frendica i pitala di ćemo za novu, a mi rekli kako niko ne zna, pa je rekla da idemo s njom.... vidjet ćemo....
madjarice![]()
Praha, od 28.12 do 02.01.
[QUOTE]jsp_m:
...stiže nova godina
hajde forumaši da cujemo gdje cete se provesti i kakvi su vam planovi
(da skrenemo malo s tema o mobitelima)[QUOTE]
A di ćeš ti za novu??
hmm..sve mi se cini bulldog pub
prepoznati me mozete po 4 zene u krilu![]()
LOL
Ova ti je dobra![]()
šta si ti kondor ili albatros da imaš tako velika krila?Poslao: jsp_m
hmm..sve mi se cini bulldog pub
prepoznati me mozete po 4 zene u krilu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ili ima krilo kao otoman...![]()
isuse pa za 5 dana je bozic! kob reko.
A ja si kupujem... nokiu 7650, a ovaj t68 cu prodat za 2000kn! puno,puno, a bas me briga.
Znate sta ja planiram za novu g? lijepo cu lec u krevet u 22 i ciao do 1 sijecnja!
Salim se, nebi to nikad napravio.
A valjda cu se negdje nalokavat...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kaj nitko nebu gledal HTV-ov novogodišnji program. Čujem da će ove godine biti veliki revival Kiće Slabinca?:cry2:
![]()
nakon upucavanja tereze, nista me ne moze uzbuditi![]()
Čekaj nisam skužio. Kome se upucavala Tereza?![]()
Ma kakva tereza, i kakav kićo??!! Najbolje je kako je rekao flOorKilla: otić negdje i dobro se nalit![]()
![]()
Pa za to ne moram čekati novu godinu. Ja ti svaki dan odem nekamo i naločem se. Pa makar otišao u kuhinju do frižidera po pivu.![]()
pa dobro i ja.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jsp_m reci ljudima kaj je bilo (puls) s Terezom time se nemože pohvaliti baš svatko.Poslao: Paramaster
Čekaj nisam skužio. Kome se upucavala Tereza?![]()
dobar grah daleko se čuje
JA JOS NEZNAM DI CU POKUSAVAM NAC NEKO SKLADISTE,PUNO CUGE,DROLJA I BIT CE DOBRO!!!
Eto coma, to ti i nije loša ideja...Samo gjde naći takvo dobro mjesto
![]()
![]()
necu reci nistaPoslao: KaKaV NeReD
jsp_m reci ljudima kaj je bilo (puls) s Terezom time se nemože pohvaliti baš svatko.
neka se prica siri gradom dok ne dodje do svih ;-)
di naci,upravo trazim po oglasniku,nije bitno kakav prostor,sam da je prostor,cuga se kupi 12 gajbi+ostala pića,a drolje fakat nije teško naći,svaki od frendova nek ih pozove par i imas jebenu novu!!!
Bookmarks