uzmes sada w910 i kad dode w760 ako ti se ne bude svidio w910 zamjenis ga.... jer w760 nece izaci sigurno bar jos 3 mjeseca ako ne i vise...
Dakle W910 je tu, a W760 je najavljen prije 10-ak dana. Sad je pitanje isplati li se čekat W760 ili je W910 isplativija kupnja. Mobiteli su dosta slični, oba koriste Walkman 3.0...
Prednosti W760:
- stereo zvučnici
- kamera veće rezolucije, ali iste kvalitete
- GPS senzor (funkcionalnost upitna na dummy telefonu)
Prednosti W910:
- vjerovatno nešto niža cijena u trenutku dolaska W760
- kraći i osjetno tanji
- lakši
- veća fizička veličina zaslona
Još samo treba vidjet što koji uređaj ima od opreme prilikom kupnje...
uzmes sada w910 i kad dode w760 ako ti se ne bude svidio w910 zamjenis ga.... jer w760 nece izaci sigurno bar jos 3 mjeseca ako ne i vise...
----------Sony Ericsson----------
pa po meni je puno bolji izbor w910..ovaj bar na nešto lici onaj mi je totolano bzvz a i w910 je sve prihvatljiviji s cijenom..ima ga moj frend cini mi se ok mob za kupce koji ne zahtjevaju symb
★★★★★
-uz W760 dobijes karticu 1gb,ima 3,2mp kameru i GPS.
-W910 ima malo veci ekran i nesto atraktivniji dizajn.
u svakom slucaju W760!
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2197
Kod w760 kamera nije nikakva prednost kad nema autofokus,jedina prava razlika su ovi stereo zvucnici i nista vise...ja bi uzeo w910 jer ima ljepsi dizajn po meni i ekran i sto mislim da ce w760 biti jako napuhana cijena...
w910 zbog dizajna i debljine ( w760 mi se samo svidja zbog tih stereo zvucnika al w910 mi je bolji )
For the hoven lands...
Među ostalim, kod modela W760 kamera je smještena na gornjem dijelu slide-a, znači ne vidi se kad je mobitel zatvoren, dok W910 ima kameru na poleđini telefona i može uvijek slikati.
Evo što su na GSMAreni napisali u reviewu modela W760i uspoređujući ga s W910i...
All that said, it seems choosing between Sony Ericsson W760 and W910 would be a hard call. The award-winning W910 is more compact and refined, and has a larger screen. With the difference pretty much boiling down to GPS and camera megapixels, making up your mind is a matter of priorities really.
Imao W910, sad imam W760 pa pišem iz iskustva.
W760 je dosta bolji - barem meni.
Kao prvo, ne zablokira svaki dan 15 puta, kad pričam onda čak i čujem onog s druge strane, iz slide mehanizma ne ispadaju vijci, BOLJE LEŽI U RUCI, zvuk iz zvučnika (bez obzira što su 2) je puno bolji - očito jer su naprijed, a ne onak ozada, ima toga puno...
Bookmarks