Nitko? Admin može zaključat temu![]()
Molio bih preporuku za kombinaciju auto radio + zvučnici + pojačalo + subwoofer. Kako trenutno nemam dovoljno love za sve uzeo bih prvo radio pa onda kad skupim za zvučnike i pojačalo.
Ne bih ništa ekstremno, ali da je zvuk solidan i da ima mesnati bas (zato mislim woofer uzet). Da li bi se mogli iskoristit zvučnici u autu (2 u prednjim i 2 u stražnjim vratima) koji su isporučeni s autom (radi se o focusu 2003.g.) u kombinaciji sa npr 2 visokotonca naprijed ili bi trebao uzet nove zvučnike. Mislio sam možda pojačalo samo za woofer a da autoradio "tjera" ove u vratima i visokotonce.
U svakom slučaju ne bih htio pogriješit sa radiom da ne bih poslije ustanovio kako mi treba nešto bolje/jače. Ne kužim se baš previše u autoakustiku - pa ako mi može netko skrenut pozornost što da gledam u specifikacijama - da li treba imati više nekakvih odvojenih izlaza (zbog visokotonaca i subwoofera isl.)
Radio sam mislio uzet neki Pioneer do 1500kn? Vaše preporuke za ostale elemente - čije pojačalo, zvučnici, ili možda neki druga marka (koliko znam Pioneer i Alpine su u vrhu).
I da još jednom naglasim, da sve ostane u nekim normalnim granicama cijene.
Nitko? Admin može zaključat temu![]()
iPhone 5s 16 GB
Hvala na linku, vjerujem da ću na tom specijaliziranom forumu dobit sve potrebne informacije![]()
Bookmarks