E ovako, dobio sam svoje korisničko ime i lozinku za besplatni wireless na faksu, ali je on zaštićen nekakvom malo drugačijom enkripcijom nego obični WLAN (WPA Enterprise, koliko sam skužio) i trebaju se posebno instalirat SecureW2 software na Windowsima da bi to radilo, al mene zanima kako namjestit postavke na mom Androidu (inače imam T-Mobile Pulse, a verzija Androida je 1.5.), skido sam si neke aplikacije sa Marketa HiddenSSID Enabler i WiFi Helper, al jedino šta sam uspio dobit sa tim da sam si sjebo WLAN na mobu, tj. čim ga upalim, on se nakon 10 sekundi sam od sebe ugasi, i javljalo se to i kad sam deinstaliro ove aplikacije, nije se čak mogo spojit doma na moj router, nakon čega sam napravio factory reset i sad opet normalno sve radi. E sad, ako netko zna riješenje ovog problema bio bih mu zahvalan (a ako nitko nezna, pričekat ću update na 2.0., jer na 2.0., kao i na 1.6. nema tih problema, koliko sam uspio skužiti guglajući).
Inače, na ovoj su stranici postavke koje se treba namjestit na Windowsima, ukoliko je nekome to bitno:
http://www.eduroam.hr/securew2/winxp/index.html

Odgovori uz citat

Bookmarks