Moje iskustvo sa PPC uređajima govori da nije problem u SW. Za svaki slučaj ponovo mu stavi ROM gore, ali 99% je krep'o touch (a display normalno radi) što u prijevodu znači - lokalni (malo bolji) servis, 200-300 kunića.
Nesto sam vajda zeznuo Imao sam na njemu WM5 i kasnije sam ga stavio na WM 6 ultimate medjutim isto tako mi je prestao raditi Ekran dok preko tipkovnice mogu skoro sve pa sad neznam sto je krenulo krivo naglasavam mobitel normalno radi ali preko ekrana nista kad dodjem na kalibraciju ekrana tamo gdje pise align screen pojavi se krizic i kad ga pokusavam dotaknuti nista se ne desava probao sam ga cistiti i sto sve ne i nista.Ako tko stogod zna svaka pomoc je dobro dosla. Hvala![]()
Zadnji uredio HCSC : 29-09-2009 u 20:05 Razlog: pripazi oko naslova
Moje iskustvo sa PPC uređajima govori da nije problem u SW. Za svaki slučaj ponovo mu stavi ROM gore, ali 99% je krep'o touch (a display normalno radi) što u prijevodu znači - lokalni (malo bolji) servis, 200-300 kunića.
Dobro to je ok,sad me zanima sto sve moram u njega usnimiti da bi to bilo sve ok.Mozda sam nesto krivo stavio po njegovom sto mi je napisao onaj informativni dio pise ovako: ROM version 3.62
ROM date 10.03.07
Radio version 1.56.70.11
Protocol version 32.89.7020.20H
jel to ok ili to treba izgledati drukcije?????
Bookmarks