Bok !!
Zna li netko kad bi ta usluga mogla zaživjeti kod našeg "najmlađeg" operatera ??
p.s. da li u ostalim zemljama Europe imaju tu uslugu ??
Bok !!
Zna li netko kad bi ta usluga mogla zaživjeti kod našeg "najmlađeg" operatera ??
p.s. da li u ostalim zemljama Europe imaju tu uslugu ??
Mislim da je netko spominjao a mozda cak i dao link na Svedski Tele2 gdje to postoji.
Tako da se nadam da ce i kod nas to u neko dogledno vrijeme pustiti. Mislim da to ne bi bilo puno kompliciranije nego npr. sto su dali da obnovis bonove preko sms-a.
Evo napokon da je i ovdje omogućena ta usluga, iako nigdje nema te objave, naime probao sam poslati email na svoj broj mobitela (format kao u T-mobile) i
stigao je kao da sam T-Mobile korisnik.
Znaci: 38595xxxxxxx@sms.t-mobile.hr
No zanimljivo je da ta stvar prolazi i za sve bojeve prenesene u Tele2 mrežu kao i za brojeve npr. koji su od početka u Vipu i koji nikad nisu mijenjali mrežu i naravno imaju format 38591xxxxxxx.
Znaci ISTI vip broj u formatu 38591xxxxxxx@vip.hr (vip ima po defaultu uključenu tu uslugu) i 38591xxxxxxx@sms.t-mobile.hr
prolaze bez problema.
Dajte isprobajte vi koji imate vip i tomato !!
@krokan
Radi i na Tomato u formatu 38592...@sms.t-mobile.hr
Mislim da su nesto krivo konfigurirali u svom softwareu, ali bojim se da ce skuziti ako ljudi budu masovno to koristili, pa je mozda bolje da nisi to spominjao (makar ne ovako javno)
Uzivajmo dok radi
Moj broj je 099 xxyyyzz prebacen na Tele2 i radi kao curica.![]()
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Od jucer vise ne radi !
.
.
Nema smisla ne dijeliti informacije......zar ne ?
Sve u svemu (do daljnjega)
.
.
@kokibj
Ovisi sa kojeg maila saljes!
Ni meni vise ne radi kad saljem sa gmaila ali npr. sa @vip.hr radi.
ISPRAVKA:
Radi samo na brojeve koji su u t-mobile mrezi!
Zadnji uredio 10aLEX : 08-07-2009 u 15:43
Meni je prestalo raditi s gmaila na Tele2, ali sa net.hr maila i SMTP servera dignutog na mom kompu je radilo. Danas ni to ne radi.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Da i meni neki prodje a neki ne! Ili nesto rade (vjerovatno da se moze slati samo na t-mobile) ili taj mail2sms server ima nekih problema!
jer ima neko rjesenje da to radi ponovo
Bookmarks