Postoji Garmin za WM uređaje pa tako i za tvoj X1, kao i topografske karte (AdriaTOPO). Isto pomoću MapSource-a možeš napraviti i rutu puta.
Ubiti karte su ti iste za WM uređaje i samostalne Garmin uređaje, koliko sam, primijetio.
Dakle zanima me postoje li softveri i karte s onih rucnih garmina kaj imaju ko topografske karte di si mozes ucrtavat i memorirat rute po sumi i stajaznam a da se to moze instalirat recimo na moju Xperiu? sve ovo s cestama i autoputima je ok al meni treba nesto za offroad...
hvala
Zadnji uredio HCSC : 22-09-2009 u 21:17 Razlog: naslov
Postoji Garmin za WM uređaje pa tako i za tvoj X1, kao i topografske karte (AdriaTOPO). Isto pomoću MapSource-a možeš napraviti i rutu puta.
Ubiti karte su ti iste za WM uređaje i samostalne Garmin uređaje, koliko sam, primijetio.
a jel mogu snimat kretanje kroz teren i onda kad dodjem doma snimit to kao rutu? isto tako, jel mogu oznacavat tocke interesa nekakvog prilikom kretanja offroad?
to ti ja neznam pošto ne koristim. Sačekajmo nekoga tko je više u tome. Predpostavljam da je identična stavar kao i na samostalnom Garmin uređaju ako ide onda je podržano i za mobitel.
Što se tiče snimanja kretanja za to imaš "Tragovi". E sad, u kojem obliku je to snimljeno i gdje to možeš pregledati to ne znam. Za snimanje tragova ja koristim GPSCycle computer i onda to prebacim na Google Earth.
Možeš izraditi rutu kretanja. Staviš početak, kraj i međutočke pa ti on napravi rutu.
ja bi bas htio da mogu u RT-u dok sam jos na terenu oznacavati neke tocke interesa i njihove tagove koje bi kasnije mogo trace-at na kompu i nanovo iskoristi na terenu... doslovno, ali karikiram, ako idem kroz sumu i nadjem krepanog medvjeda, da mogu oznacit tu tocku i vratit se sutra istim putem do iste tocke da mu oderem kozu za prsluk... eto...
To mozes raditi s oziexplorerom. Ima tema s linkovima na program i karte na ppcwarezu.
Evo jos jedan zgodan alat
Zadnji uredio ce3hel : 23-09-2009 u 12:36
Bookmarks