http://www.telebit.hr/default.aspx?SifPro=610603257
ja bi uzeo ovoga
Pozdrav forume
Kupujem novi laptop, a nisam baš sasvim u toku, stoga tražim vašu preporuku, a prema sljedećim zahtjevima.
Cijena bi trebala biti otprilike do 5000 kn ili malo više.
Display 17 inča (16:9, dakako).
Dalje pitam vas, koji procesor biste preporučili?
HDD bi trebao da bude jako veliki.
Vjerovatno neću igrati nikakve prezahtjevne igrice, niti ću ga koristiti za najzahtjevnije programe za projektovanje i slično, ali tražim laptop posljednje generacije. Dakle, uglavnom će služiti za Office i internet, te gledanje filmova i slično.
Mislio sam da uzmem HP, ali ne nužno.
Ja bih došao u HR da kupim mašinu, a onda ostvario povrat PDV-a na graniciMoj prijatelj je kupio solidan HP u prodavnici 'Presoflex' u Novoj Gradišci, koja je zastupnik Mercator tehnike.
Preporučujete li kupovinu ovdje ili je Mercator skup? Ne bih baš putovao do Zagreba, Nova Gradiška mi je najbliže, ali čini mi se da je to jedino mjesto u gradu gdje se mogu kupiti takve stvari.
Otvoren sam za sve prijedloge, sajtove i slično
Thx
Україна
http://www.telebit.hr/default.aspx?SifPro=610603257
ja bi uzeo ovoga
Dinamo rules!!!
Da, super je- ali ne znam baš da je 700 kuna "malo više"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Prepuručili su mi Core 2 duo procesor, da izbjegavam Dual core. 'Malo više' je možda još kojih 200 kn, mada cjenovni rang i nije toliko fiksan, mogao bih izdvojiti još malo ako je presudno.
Još neka preporuka? Mada ostale karakteristike ove Toshibe zvuče jako dobro.
Zadnji uredio points : 26-08-2009 u 16:32
Україна
Pazi na rezoluciju monitora - 17" na 1440x900 je nonsense! Isti vrag kao da imaš 15,4" laptop a samo ćeš dobiti veće ikone, kloni se toga. Bolje uzeti onda 15.4" sa 1680x1050.
Isto obrati pozornost na vrstu zaštite ekrana, da li ima neki stakleni pokrov, glare premaz. Ako ćeš lap koristiti za filmove i svakodnevni rad, te stvari znaju iritirati (pogotovo prikaz crne boje). Meni bi to iskreno bila prva stavka kod odabira - lap ne smije imati nikakav premaz niti išta preko ekrana - mora biti gol, kao LCD za PC. Toshiba mislim često stavlja stakleni pokrov preko monitora, a to samo stvara refleksije... Bezveze. Možda da pogledaš neke HP modele?
Nema ništa loše u C2D platformi, slobodno idi u tom smjeru. Sori, nemam nikakav prijedlog, samo par smjernica..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala ti na savjetu. Koju rezoluciju tražim ako kupujem 17" laptop?
Slažem se da je iritirajuće ukoliko je odsjaj veliki, kao i loš prikaz crne boje. Upravo sam zato napomenuo za šta ću ga najviše koristiti.
Znaš li neki sajt sa HP ponudom gdje su modeli detaljno opisani (i cijena prikazana), kao na onom sajtu sa Toshibom?
Україна
Pronašao sam npr. ovaj HP. http://tiny.cc/fqsk6
Šta mislite o njemu?
Ima anti glare ekran i rezoluciju 1600 x 900, je li to opet premalo?
Україна
i mene zanima gore navedini lap, cijena je nešto manja od 5000 kn, a ovak po preformansama je Ok?
Koje bi bile eventualne mane, baterija?
Ja bi upravo sad htio kupiti sebi Toshibu od 6 milja, ali u ovoj mojoj Rijeci to nije moguće! Nema u hgspotu, u vemilu, technomax-u. Ima P300 u Ventexu ali je posljednji izložbeni primjerak koji nije baš reprezentativan. I ako netko ko je iz Ri zna di još ima neka kaže! Ili ću morat u Zg. I molim vas di je najveći izbor prijenosnika u Zagrebu? Hvala!
Bookmarks