Uvjerio sam sam sebe da ga moram imati
Prodao sam njoku N96 i N95 8 GB te odlučio kupiti gore navedeni. Još čekam da mi netko od prodavača odgovori cijenu.
Planiram uzeti X7510.
Molim sve savjete oko zadovoljstva uređajem prisutnih korisnika istog
Uvjerio sam sam sebe da ga moram imati
Prodao sam njoku N96 i N95 8 GB te odlučio kupiti gore navedeni. Još čekam da mi netko od prodavača odgovori cijenu.
Planiram uzeti X7510.
Molim sve savjete oko zadovoljstva uređajem prisutnih korisnika istog
Zadnji uredio HCSC : 18-03-2009 u 01:01 Razlog: dotijeran naslov
Teško da će ti se itko javiti sa nekim iskustvima, a dok ti se ne javi pročitaj malo ovu korisničku recenziju: HTC Advantage (X7500) recenzija, njegovog predhodnika.
Stigao odgovor HTC-a Hrvatska, uređaj nije dobavljiv u Hrvatskoj niti će se prodavati
Ništa idem u 6-7 mjesecu u Ukrajinu pa ga budem tamo uzeo, trenutno košta 5000 kn tamo (u dućanima), a u inernet shopovima se da naći puno jeftinije
a htc shift?
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Evo molio kolegicu da pogleda. Cijena 8000 kn u "mega" dućanu, još ide i popust za cash. No to su oni super-mega shoping centri veličine manjih gradova u Hr. Ponovo treba naći internet shop, sumnjivi dio grada, podrum u staroj zgradi, jedan zaposlenik, 5000 kn cca za cash predviđam (iz iskustva)![]()
Bookmarks