teško...
eventualno da formatiraš mobitel. pa onda sve ponovo instaliraš što ti treba...
Imao sam instalirane neke programe i kada sam ih htio maknuti nije dao, reko je cant remove. pa sam onda ja fino otisao u xplorer i deletao sve te foldere vezane uz te programe a u registryu mi jos uvjek stoje ikone. jeli to moguce ikako maknuti???
teško...
eventualno da formatiraš mobitel. pa onda sve ponovo instaliraš što ti treba...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
argh, bas i nebih tu verziju
.... malo bedasto, a da ti se nisu možda ti programi vrtili u pozadini, bili aktivni/otvoreni. Te jesi probao app. brisati iz Upravitelj programa.
ostalo ili Ico-va preporuka ...ili ...ili izvadi mem. karticu zatim umetni, gasi pali mobitel i te primitivne sheme, koji put zna i pomoći.
HC4L
ma ne bi se ja s tim zezaokad krepa sve ugasim ga i vise se ne upali
ja sam imao sl. problem .. u app. manageru mi se nisu htjele izbrisati igrice, pa jednostavno opet to isto reinstaliras i pitat ce te nes u stilu ko da zamijenis postojece i odaberes da i to je to .. i onda bi trebao moci izbrisati
problem je kaj nemrem vise naci te programe kaj sam imao instalirane...
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
problem je kaj imam n95 8gb pa nemam karticu, a daj mi reci kada velis formatirati mobitel na sto tocno mislis?
Teme instaliraj u mem mobitela, a ne u mass storage kao što imaš na N95 8GB. Koliko sam ja upoznat imaš 130MB kao mem mobitela i mass storage 8GB,na to sam mislio.
Format mobitela napravi sa *#7370#
ne pomaže još su uvijek tamo ali nisu to teme vec su aplikacije... tipa periodic table, Medal of Honor, EA Air Hockey itd...
Formatiranje ne opcija kaj ti nudi rush vec ovako postupi.
Najprije formatiraj memoriju koja ti oponasa memo karticu.
Ako ti to ne pomogne tada probaj opciju kako ti rush veli.
A ako i to ne pomogne izgasi mob i istovremeno stisni i drzi dok se ne pojavi logo Nokija i to sljedece gumbe: gumb za paljenje,zvjezdica,zelini i broj tri najprije ova zadnja tri drzi stisnuta pa onda i gumb za paljenje da ti se ne upali bezveze mob pa opet moras gasit.
Dakle sa tim postupkom brises ama bas sve u mobu kao da je tek iz tvornice.
A drugi put dok instaliras teme tada u memo telefona a ne taj mas storage ili kako se vec zove kaj oponasa memo karticu.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
kako da formatiram memoriju?
Bookmarks