To i mene zanima, ali nemojte u obzir uzeti cijenu. Znači bez gledanja cijene.
koji je bolji n95 8gb ili n96?
objasnite zasto
To i mene zanima, ali nemojte u obzir uzeti cijenu. Znači bez gledanja cijene.
....
Po meni N95 8gb,i dizajnom i kvalitetom izrade mi je bolja,N96 mi je cijala plastična i nema osjećaj mobitela u ruci nego igračke,jedina razlika od N95 8gb je interna memorija tj. 16 Gb umjesto 8 i tv prijemnik koji je u nas potpuno bezkoristan,tako da ja glasujem za N95 8GB
slazem se.N95 8GB je po meni cak i atraktivnija,solidno izradjena u odnosu na N96,a vecini bi trebalo biti dovoljno i 8Gb memorije.
Pa iskreno, memorije nikad dosta. Znamo i sami da sto vise zauzmes memorije, to uredjaj pocne sporije raditi. Stoga, nije isto napuniti 8GB ili 16. Plus imas mogucnost dodavanja vanjske memorije. Negdje sam procitao da je netko isprobao 16GB microSD i da radi. DVB-H se u Zg testira vec 2god, postoji i frekvencija na kojoj se vrse testovi (24 kanal), pitanje je vremena kad ce poceti sa radom. A o tome se vec ovdje pisalo na Nokia forumu.
Ne nužno i ne na svim uređajima. Problem je u pojedinima uređajima (modelima mobitela) i načina na koji raspolažu sa adresiranjem memorije.
Raspravljalo se već o tome. Za sada praktički beskorisna usluga, a i uzmimo u obzir koliko će tko to pratiti na mobu, ma o čemu uopće pričamo.
Moj bi izbor uvijek bio u ovoj dilemi N95 8gb iz gore već navedenih i svima opće poznatih razloga.
The end!
pa obadva su dobra za samoobranu
umjesto cigle bum u glavu i teško da će se neko dič čitav hehe
![]()
ma n95 8gb definitivno
Zadnji uredio race boy : 05-11-2008 u 11:13
NOKIA:N82,N73,5800,8310,3410,N96SE:W880,K850i,T630,XPERIA X1LG:KU990X2,KC550SAMSUNG:G800,D820IPHONE 3G 8GB
USING:6220 filled with 2GB
bolji je n95 8gb zato sto ima brzi procesor od n96 i to jako osjetno...
Pa po meni 16 GB i još slot za microSD (mogao bi i 32 GB imat... hm...) daje glas, a i taj mobile TV (što god da to je) mi zvuči primamljivo. Tajkođer, N96 mi je ljepši i nadam se da konačno ima zaštitu kamere (što mi je na 8GB, odmah poslije dimenzija, bila najveća zamjerka). Za brzinu procesora i kvalitetu kučišta baš i ne marim.
Zbiljam strucni odgovor
taj mobile tv (tj tak nesto ni ne postoji, ali znamo na kaj si mislio) ne radi niti ce raidit uskoro.
Zastitu, tj poklopac kamere nema.
ako ne maris za brzinu procesora onda ti spadas u prosjecnog kupca nokie n95 i n96 i slicnih, onog koji kupi mobitel jel je super na papiru a nezna iskoristiti dve njegove funkcije.
DVB-H počinje sa radom 2011 godine. Imao sam prilike koristiti obadvije tako da moj glas N95 8gb a ono nemoj gledat na novce j....a i to je dost razlike u mobisu 2 kile ali jednostavno izrada i držanje u ruci ipak je bolji na 95 (po meni) mislim da je nokia malo požurila za bacanjem 96 na tržište a ne donosi ništa spektakularno što ne postoji (bolje da su stavili dvb-t reciver ili analogni)
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
kolike su razlike izmedju ova dva aparata u cjeni su male skroz pa bi molio iskusne a takvi ovdje ima puno..hvalal
Evo tu pogledaj
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2088
ja uzeo n96 mob fenomenalan sve zivo ima sve zivo radi
tv ne radi kad kod nas tog nema slike su ok mogle bi biti bolje blic je super filimci snimljeni su odlicni iako mi na lg ku990 djeluju bolji sve ostalo radi ko ludo
gps je lud spoji se za par sec , slide je puno bolji nego na n95 cvrci stvarno sve super
jedini nedostatak je baterija traje tocno jedan dan i bok
flimovi i muzika super rade odlicen funkcije wifi radi trebalo mi vremena da posesim da mi se spoji s routerom ali sljaka jedino sto ne ucitava internet stranice prebrzo iphone je tu duplo brzi od njega
kao korisnik oba uređaja mogu reći da je po meni svakako bolja N96...
★★★★★
razlika je u dizajnu,kolicini memorije,DVB recieveru i procesoru.
Kao korisnik oba modela mogu reci da su male razlike
n95 8gb ima bolje zvučnike, malo bolju leću na aparatu 2.8/5.6 (n96 2.8/5.2)
Istina da n96 ima lošiju bateriju al se napuni za sat vremena, dok n95 treba četri.
obavezno n96 nadograditi softver na ver. 12.043
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-12-2008 u 12:57
i koji je na kraju bolji mobitel za kupiti? planiram uzet jedan od ova dva mobitela...bitna mi je navigacija...da je brz mobitel...memorija mi nije toliko bitna...tj. 8 GB mi je vise nego dovoljno...al mi je i dizajn bitan, gdje mi je n96 ipak ljepsi, al je je veci...ccc
a cjenu da ne spominjem, n95 pala cjena jebeno...pa me zanima dal se isplati dat vise i kupit n96...![]()
Ne isplati se zbog velike razlike u cijeni.
a da imate priliku nabavit oba dva mobitela po ISTOJ cjeni...koju bi uzeli i zasto?
jel istina da na n96 je losija baterije i sporiji mobitel?![]()
Da su slucajno po istoj cjeni,uzeo bi n96 iz tog razloga sto ce mu cjena manje padati i moci ces ga kasnije lakse i za vise novaca prodati.
Bookmarks