E gde si nabavio taj flash ocu i ja da flesham moj mobilni
Da, ovo je novije i od 55R. S tim da se može natrag!
PST javlja datum izrade "October 22nd 2004". Stavio sam ga (samo je reflash) i nisam izgubio nikakve postavke (znači, 10min posla, i to je to).
Pa sam stavio Hrvatski LanguagePack reflash od 38R, i sve radi ko' urica.
E sad...da je nešto promijenjeno, baš i nije. Ali ovo se zvanično zove "final release". Znači da je to as good as it gets. Nakon toga samo serija 5, koja će se dalje razvijati, ali više volim (zasad) ovo, pošto s 55R ipak nema nazad.
Čini mi se da je kvaliteta fotki s kamerom mrvicu bolja, i da je refresh na kameri malo bolji. Al opet, možda mi se samo pričinjava...
Dakle, moje trenutno stanje moba je:i se radi ko urica.
- FLEX: SE6452AXXP10F9_V600_ME0
- FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.4FR + 0B.09.38R_lang0037_reflash
Vidim na HoFo da su opet probali bacit v620 SW na v600 i da puca (ko i inače), ali pojavilo se mišljenje da bi to moglo biti zbog 55R, jer sva ekipa koja je riskirala mob ima 55R.
Tak da mislim da ću čekat neko pogodnije vrijeme za 55R...
BTW, ako netko ima mjesta za hostanje ovog (i/ili drugih) flasheva/flexeva, nek se javi pa da dogovorimo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
E gde si nabavio taj flash ocu i ja da flesham moj mobilni
Skinuo ga noćas frend sa IRCa od nekud, nemam pojma. Ja ga imam, mogu ga uploadat negdje, ali nemam mogućnosti da ga ja hostam....
A mailom ne bi išlo, ima ~14mb zipan (samo triplets).
Evo nakon duugo trazenja naso sam link,ali da li ce raditi dok vi ovo citate ne znam.Izvorno postao BlueDevil
Novi triplets 4F
I ima 8.5MB RAR format.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
![]()
Eto, maloi sve ide... Svaka čast!
Poslat ću ja mail Bojanu (coma.fsb.hr/motorola), pa će ga valjda on hostati.![]()
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
link na HowardforumIzvorno postao BlueDevil
tamo sto pise, dogodilo se i meni. Sa 55R sam isao na ovaj "stariji" 4FR i mob vise nisam mogao ukljuciti, samo je radio flash mode. Tako da sam ga vratio nazad na 55R i ozivio :-)
Ja sam ga stavio i za pocetak deluje ok. Subjektivno malo brze ali lag prilikom javljanja postoji. Moze i da se vrati na 4AR
Ima li kakve promjene u odnosu na 4AR
Iskreno,i nema neke velike očite promjene. Al' tek toliko da piše na displayu da je najnoviji release SW-a ;-)
Bookmarks