Jel moguće otkodirati navedeni mob?
Mob je zakodiran na t-mobile.
Hvala, pozz
Jel moguće otkodirati navedeni mob?
Mob je zakodiran na t-mobile.
Hvala, pozz
Zadnji uredio Ico : 09-05-2009 u 15:39 Razlog: ubuduće pripazi na naslov inače tema ide u smeće
Je.
Jedan prijatelj se raspitivao, lik ga traži 200kn za tu uslugu.
Ne zaboravi da gubiš garanciju s time...
Ne bih znao za Čakovac.
Turbo-sim ne radi na 5800xm...
5800 se dekodira bez TurboSima, na "klasični" software-ski način.
To što su ti rekli da ide samo preko TurboSima je zato jer nemaju opremu za dekodiranje, pa bolje da uzmu lovu na bilo koji način.
Ovo i mene zanima,raspitati ću se kod "profi" unlockera oko cijene
Kupio preko oglasnika 5800 iz Tele 2 ponude i otključan je, (tarifa 150 na 24 mj,1350kn)
i na kraju ima netko pouzdanu informaciju dali se moze ili ne otkljucati mob?
naravno da moze.ali samo kod unlockera cijena je oko 200 kn.navodno negdje u Zg 120 kn....ovako doma ne moze preko usb ili vec kako....![]()
pescan for life
e si probao stawit u njega karticu drugog operatera?
ja san kupia mob u t mobile i odkljucan je na swe mreze =D a citao sam i na symbian freak forumu da isto ima slucajewa da su ljudi kupili u te mobajlu i odkljuchan im je mob bio...
Mozda bi i stawio neku sliku (avy/sign)da nisam na wezi od 9.6kb/s ^^ FTW
ti si ocito imao srece
cuo sam za takve slucajeve ..
Mislim, da bi otključavanje sa Turbo-SIM-om bila bolja opcija s obzirom da ne gubiš garanciju. Naravno ako radi sa Turbo-SIM. Garancija vrijedi puno, iako nisam nikad imao kvarove na Nokiji, ali uvjek može crknit zvučnik i mikrofon.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Pozdrav....
ima možda neko može reći gdje mogu nabaviti Turbo SIM koji radi na nokiji 5800XM
nokia je zakljucana na tmobile a ja kupio tele2 katicu...
tenks svima
Zadnji uredio Ico : 03-09-2009 u 19:14 Razlog: uklonjen dio da nebi post bio shvaćen kao oglas
Nokia 3310 > Nokia 6610 > Sony Ericsson K310i > Sony Ericsson K610i > Nokia 6230 > Nokia 5800 Express Music > iPhone 3GS
potpisujem...kupio ga u tmobileu i trebalo mi za drugu karticu....dao 150 kn odkodiro i tip reko kad ti god treba samo dodji da ti ga zakljucamo kad saljees u servis....
Bookmarks