imaš ga u Tmobile-u, mislim da je cijena 1598 kn....
Bog, prvo prvi pozdrav svima.
Evo, htio bih kupiti e51, pa me zanima zna li itko gdje se najjeftinije može nabaviti novi e51. Gledao sam malo po starnicama vipneta, tmobila i tele2, ali oni ga izgleda nemaju u ponudi, a meni bi baš uletio neki paket koji bi vjerojatno bio jeftiniji od cca 2000 kn (tu cijenu najčešće nalazim na netu, iako sam nailazio i na neke poluinformacije o 1500 kn, ali ne znam gdje se prodaje za tu cijenu).
pa eto, ako netko zna neku povoljnu ponudu za novi e51, bio bih zahvalan za taj podatak.
hvala
Zadnji uredio HCSC : 16-08-2009 u 07:23 Razlog: naslov
imaš ga u Tmobile-u, mislim da je cijena 1598 kn....
Zna ih biti dosta u oglasniku od ljudi koji su produzivali pretplatu, a ne treba im telefon... Cijene se krecu 800-1100kn i mislim da ti je to najisplativija kupnja. Ducanski telefon po cijeni oglasnika![]()
Kao sto ti je vec netko dolje naveo najisplativija kupnja ti je uzet od nekog u oglasniku tko je produljio pretplatu novi telefon za ne prevelku lovu, inace to ti je stari phone koji novi ne vrijedi realno vise od 1000kn, izasla ti je E52 pa nebi bilo lose pricekati malo, sredinom ovog mjeseca bi trebala biti u slobodnoj prodaji, na crno je vec ima za nabaviti, oko 2000kn je cijena...
"Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it."
Bookmarks