Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 1 od 1
    Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

Pozdrav svima,

Evo ni ja nisam bio ovdje od zadnje kupvine svog PDA (VArio II - svaka mu dala)!

Daklem, kupia sam danas Vario IV (mislim logičan nasljednik Varia II - svaka mu dala), i ubacim karticu, idem ga ja malo dotjerat kao, kad ono fensi šmensi iphone wanabe smeće. Prstom tamo prstom vamo, sve neki leteći meniji. Mislim se koji će mi to k.....! idem je isključit taj 3d flo kako se već zove, ali me i sama pomisao na menije već živcira, stavit cu ilauncher i još par programa, ali ne vidim di da ga isključim!

Znaci htio bi ako je moguce imati jedan funkcionalan today screen bez ovih razgibavanja palca.

nesto kao ovo:

Stvarno sam bio prezadovoljan Variom II - svaka mu "Nokia" dala, i kupia sam IV najviše da ne vučem GPS BT reciever sa svim punjačima na put (a i povoljan je s obzirom na produženje pretplate), ali ovo me skroz razočaralo, vidim nema ni svih onih praktičnih botuna sa strane, ni "speed dial" kotačića, pa se pitam je li uopće vario IV istog ranga u PDA svijetu kao i Vari II - svaka mu dala (****** mora sam :-) u svoje vrijeme.

Možda sam ja skroz zaosta u ove dvi godine i ne pratim trendove oko PDA, ali molija bih Vas za pomoć da napravim neki klasični today screen sa variom IV, ili mi preporučite neki PDA (ili softver?) bez ovih klizača.

Nadam se da Vas nisam upila i da ima još koji fosil kojem je bitna funkcionalnost!

Unaprijed hvala,

MG

EDIT:
    Ma sve sam sredia evo u dvi minute (ppcwarez je još uvik živ), ali onaj prvi dojam me nadahnia na ovaj ludi post, da malo poserem 3d flo ...!

Pozdrav
    Zadnji uredio HCSC : 03-07-2009 u 07:41

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Shema baterije za MDA VARIO pomoć
    By sekile in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 17-08-2008, 19:25
  2. pomoc za vario
    By neno20st in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 12-09-2007, 11:12