I meni je bilo čudno ali tako je.
btw. ako netko ima cijelu verziju ili serial neka mi se javi na PM jer jedan moj prijatelj treba (isteklo 30 dana)
Zanima me dal se prilikom kupnje motorole v525 dobije i serijski i reg broj za dotočni softver koji se isporučuje na CD-u sa tim telefonom, jer ja ga ne mogu pronaći i imam samo mogućnost korištenja evaluate verzije, dakle na 30 dana. To mi je malo čudno da nedaju softver besplatno ak si već kupio njihov telefon...
Ako netko ima saznanja kako do reg i ser brojeva molim da mi se javi na PM. Hvala.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I meni je bilo čudno ali tako je.
btw. ako netko ima cijelu verziju ili serial neka mi se javi na PM jer jedan moj prijatelj treba (isteklo 30 dana)
Inače program je mrak totalni, baš me oduševio, ali trebaju mi ti brojevi...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
khhm warez bi to mogao riješit![]()
Ahem... ja skinuo dotični SW s one neke HR stranice, pa je sve 5 (nema timeout itd)...
Sad, ne znam koliko se na ovom forumu smije govorit i postat takve linkove (nisam baš čitao pravila).. ali dotična je stranica navedena gro puta
![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ok našao sam, hvala...
Dajte ljudi neka mi netko pošalje pm sa stranicom!!!
Ljudi imam vam ja original verziju koju sam kupio za v.300,valjda su iste?Ali di da nađem taj kod?da ga postam?
May the Force be with you!
Šalji na PM, a trebao bi biti negdje na kutiji od CD-a ili tako što...
Nema niceg;ak neko oce ja mu zapalim taj CD i saljem mu ga postom(SW je kupljen posebno)
May the Force be with you!
Hvala, al nema potrebe. Nazalost, Motorola radi bas to - salje ti "evaluation" verziju sa mobom, pa ti ak to hoces - kupi. Sr**e je, to se svi slazu, al tak je kak je...
daj ljudi pomagajte,kak da dođem do te stranice?
Imaš adresu tamo u drugom postu gdje sam ti odgovorio (ono sa delivery reportom ==> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...d=1#post108102 )
Bookmarks