Znate Tele2 korisnika, ali nemate njegov broj? Ili imate poziv s nepoznatog Tele2 broja? Oboje možete saznati (broj ili podatke o korisniku) korištenjem Tele2 usluge SMS imenik!

Ukoliko želite saznati telefonski broj Tele2 pretplatnika ili korisnika na bonove pošaljite SMS na broj 881 sadržaja PREZIME#IME#GRAD. Potrebno je unijeti barem prezime osobe čiji broj tražite. Za traženje telefonskog broja poslovnog korisnika pošaljite SMS na broj 881 sadržaja TVRTKA#GRAD.

Pretraživati možete i po Tele2 telefonskom broju slanjem SMS poruke na broj 881 sadržaja 09xxxxxxxx odnosno slanjem broja za koji želit saznati kome pripada. Nakon slanja, u povratnoj poruci dobit ćešte informaciju o Tele2 broju i njegovom vlasniku (09xxxxxxxx: IME i PREZIME; ADRESA; MJESTO)

Podaci o korisnicima s tajnim Tele2 brojem ili neregistriranim Tele2 korisnicima na bonove nisu dostupni. Pretraživanje ne podržava hrvatske dijaktritičke znakove. Cijena poslane poruke na broj 881 se naplaćuje prema cijeni SMS-a u tarifi koju korisnik koristi.

E sad, ne znam da li postoji već ova teme, ali trebam pomoć. Može li netko od vas tko ima 095 broj provjeriti jedan broj za mene da vidim tko me stalno zove? Ja ne mogu jer nisam tele2 korisnik. Molim vas, važno je.

Moderatori mogu izbrisati temu ako treba nakon što saznam čiji je broj.
Tko hoće pomoći pliz nek mi se javi privatnom porukom.