nemi se to dogadalo na E66, sam od sebe se gasio a bat je bila puna. Imao sam garanciju i nosio sam ga na sevis 3 puta su mi ga vratili i nisu rjesili problem i na kraju su mi dali novi uređaj. Tako da mislim da ti jedino preostaje nositi u mobis.
Izvinjavam se prvo ako sam profulao temu u kojoj treba da napisem ovaj post, ali ako je potrebno izbrisite temu i javite gdje da je ponovo otvorim...
Imam mali problem sa navedenim telefonom, telefon mi se u toku dana ugasi 5-10 puta, ubacio sam novu verziju firmwara, ali kad je doslo do kraja, javilo mi gresku da instalacija nije dobra, kad sam upalio tel na njemu je pisalo da je novi firmwar instaliran.... ali ni to mu nije pomoglo, zna li neko resenje za ovaj problem? i kako bi mogao slikuti firmware da ga ubacim preko nekog programa a ne preko nokia software update...
HVALA
Zadnji uredio HCSC : 18-07-2009 u 11:55 Razlog: tagovi
nemi se to dogadalo na E66, sam od sebe se gasio a bat je bila puna. Imao sam garanciju i nosio sam ga na sevis 3 puta su mi ga vratili i nisu rjesili problem i na kraju su mi dali novi uređaj. Tako da mislim da ti jedino preostaje nositi u mobis.
A pazi sad ove gluposti... telefon mi se dva dana gasio, i na kraju radi kao SATne gasi se, a stalno visim na njemu... tacnije brat visi
![]()
provjeri kontakte za bateriju,inače kod tog mobitela malo je klimav zadnji poklopac pa može doći do pomjeranja baterije
Bookmarks