Možeš samo s te stare mem. kartice kopirat slike, videe i muziku.
Aplikacije nemožeš, moraš ih obavezno izbrisati sa stare mem. kartice i instalirati na novu.
Imam Nokiu E66 i s njom sam dobio 2GB microSD karticu, ali polako mi se s vremenom popunila (Garmin i još neke aplikacije, slike, mp3, ...) pa razmišljam uzeti 8GB karticu.
Zanima me da li mogu samo iskopirati sadržaj stare kartice na novu da mi sve ostane raditi kao prije ili ću morati ponovno instalirati sve aplikacije na novu karticu. Najviše me zanima da li će raditi Nokia maps, Garmin i ostale aplikacije ako iskopiram njihove foldere sa stare na novu karticu.
Ispričavam se ako je već netko pitao ovo, ali nisam našao...
Možeš samo s te stare mem. kartice kopirat slike, videe i muziku.
Aplikacije nemožeš, moraš ih obavezno izbrisati sa stare mem. kartice i instalirati na novu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
možeš i aplikacije,samo aktiviraj u windowsima show hiden files i skopiraj sve sto je skriveno skupa sa svim datotekama (ali moras radit preko citaca kartica znaci ne spojit mob) i sve ti bude radilo,barem meni radi kad sam kopiro tako na nokiji e66 bez potrebe brisanja
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Ok, prvo u čitač stavim staru karticu (uključim "show hidden.."), skinem sve na komp, onda ubacim novu karticu i skopiram sve na nju...to bi moglo raditi?
Da, tako bi trebalo raditi.
Pokušaj preko programa ExplorerXP,on prikazuje i najskrivenije datoteke pa nebi trebalo biti problema nakon kopiranja i ubacivanja nove kartice.
Pozz,
Ja sam na svojoj E71 samo u windows exploresu uključio show hidden files izabrao select all, kopirao na komp i onda sve na novu karticu i sve normalno šljakalo.
Moras ukljuciti kako ti je receno skrivene kao i sistemske datoteke.
a kaj se tice garmina to ti nije dovoljno karte i sam program budes morao ponovo otkljucat za novu karticu.Jedino ako imas full image verziju (otkljucane karte) njih kopiras a sam Garmin program ces morat otkljucat za novu micro sd.
Tako sam ja napravio za N82 Garmin i Adria route sam morao ponovo otkljucat a Austriu imam potpuno otkljucanu nju sam samo kopiral i sve radi za pet.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks