ajde nam lijepo priznaj da je tvoja igra i zamoli nas da ju kupimo da i ti zaradis koju banku... na dva foruma sam vec vidio da si napisao isto![]()
Evo danas sam kupio ovaj program, i moram reäi da je jako zabavan
iScape Games nudi nam sa Super Marble Roll jednu igricu koja, može se reći spada pod klasični iPhone Game žanr.
Princip igre je brzo objašnjen: upravljate frnjom pomoću iPhone senzora za pokret kroz 3D svijet, no teži dio leži kod toga da imate ograničeno vrijeme, te se probijate na što bolji način sa pokojim frnja stuntovima.
SLIKE
ajde nam lijepo priznaj da je tvoja igra i zamoli nas da ju kupimo da i ti zaradis koju banku... na dva foruma sam vec vidio da si napisao isto![]()
Vjerojatno je njegova stranica- pa je promovira (vidi svaki njegov post- nova aplikacija/igra/treće i onda njegova stranica). bruda- to se ne smije![]()
Ali "frnja"?? Od kud je to google translate preveo?
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sa THE SECRET OF MONKEY ISLAND: SPECIAL EDITION od LucasArts sada možete i na iPhone -u za 5,99€ igrati popularnu igricu sa PC -a. Grafika i način upravljanja preuređeni su, te vam igrica donosi puno zabave i avantura. iPhone verzija ne zaostaje u ničemu za PC verzijom, čak je po meni i bolja.
SLIKE + VIDEO
btw da su moji programi sigurno nebi posto po forumima![]()
Bookmarks