E ovako pozdrav ljudi prije 2 sedmice sam kupio Bl40 i sada kada sam ga citavog precesljao imam par pitanja i jedan problem koji ne mogu odklonit a nadam se da cu ovdje naci to sve jer je ovo izvrstan forum od mog prvog mobitel siemens m35 pa evo do sada citam i pronalazim stvari koje mi trebaju e ovako
prvo me interesuje opcija DLNA za sto je , i jos neka opcija na hrvatskom sinkronizacija posluzitelja i kad udem u nju imaju dnevnici i centar sinkr servera pa me interesuje za sto sluze ove opcije e drugo imam problem oko povezivanja na wap kad sam postavke pohranio i kad se krenem konektovat javi mi samo povezivanje nije uspijelo , e s tim kad mi je wi-fi upaljen i kad hocu da se kontektujem on mi ponudi da biram ili umts ili wi-fi a moja mreza je na gprs da nije ti problem sto nece da se konektuje ustvari uopste sta je umts ajde ja uvjek akd se zalim sve to nabacam zbrda dola ali valjda ce te skuzit i uspijet mi pomoc hvlaa unaprijed
p.s jos nesto ima neka opcija postavke streaminga pa nesto upd tako ja mislim i to sta je za sto sluzi

Odgovori uz citat

Bookmarks