Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem sa pojedinim opcijama BL40

E ovako pozdrav ljudi prije 2 sedmice sam kupio Bl40 i sada kada sam ga citavog precesljao imam par pitanja i jedan problem koji ne mogu odklonit a nadam se da cu ovdje naci to sve jer je ovo izvrstan forum od mog prvog mobitel siemens m35 pa evo do sada citam i pronalazim stvari koje mi trebaju e ovako
    prvo me interesuje opcija DLNA za sto je , i jos neka opcija na hrvatskom sinkronizacija posluzitelja i kad udem u nju imaju dnevnici i centar sinkr servera pa me interesuje za sto sluze ove opcije e drugo imam problem oko povezivanja na wap kad sam postavke pohranio i kad se krenem konektovat javi mi samo povezivanje nije uspijelo , e s tim kad mi je wi-fi upaljen i kad hocu da se kontektujem on mi ponudi da biram ili umts ili wi-fi a moja mreza je na gprs da nije ti problem sto nece da se konektuje ustvari uopste sta je umts ajde ja uvjek akd se zalim sve to nabacam zbrda dola ali valjda ce te skuzit i uspijet mi pomoc hvlaa unaprijed

p.s jos nesto ima neka opcija postavke streaminga pa nesto upd tako ja mislim i to sta je za sto sluzi

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ola!

znaci DLNA je protokol shareanja podataka putem kucne WiFi mreze.
    evo primjer. doma imas wireless router. na njega ti je spojen PC (wifi ili lan kabel svejedno je). Instaliraj XBMC media centar na PC. On podrzava DLNA (ja sam ga instalirao na win7). na BL40 ukljuci WiFi i spoji se na kucnu mrezu, odi na DLNA i isto ukljuci (moze potrajati malo duze) e das oznaci npr muzika i slike (sa kvacicama).
    otvoris XBMC i pod muzika dodas novu lokaciju odaberes Add source (e sad se ni ja vise ne sjecam ali pod jednom od ovih stavki sam nasao svoj mobac pisat ce ti BL40). sad mozes preslusavati muziku sa moba na PCu.

Neki novi TVi i BluRay playeri koji imaju WiFi podrzavaju DLNA. Znaci isto to samo umjesto na PCu gledas stvari sa moba na telki.

kad ides na internet on te pita zelis li ici na internet koristenjem UMTS ili WiFi.
    UMTS je cellular data connection - mobilna podatkovna veza, a kakko je ovo 3G telefon on koristi UMTS ako ima 3G signala.
    ako odaberes WiFi ici ces na interent preko kucne wireless mreze. ovo naravno nece utjecati na tvoj racun kod operatera

postavke streaminga - ako su dobro podesene, moci ces gledati youtube na mobitelu. ako iskljucivo koristis Wifi onda odaberi wifi kao defaultnu vezu.
    Odi na http://m.youtube.com i uzivaj u filmica

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh ovako hvala ti za odgovor sta je Dlna a ovako sto se tice youtube radi mi kad se konektujem preko umts , kad se konektujem preko wi-fi u gradu gdje je internet slab i besplatan nece da radi, al na adslu radi bez problema , pa moram otic jos u neki kafic koji ima wi-fi pa da pokusam da vidim hocel radit, uglavnom ta mi opcija gledanja youtube i nije toliko bitna osim kad odem negdje izvan zemlje pa u nekom apartmanu hotelu gdje ima wi-fi da ubijam dosadu gledanjem klipova ehheh a to je 2-3 puta godisnje , sto se tice Facebooka kako je meni poznato kako se got konektujem na fb m.face ili www.face chata nece bit jer mobiteli ne podrzavaju javu imal kakav program tipa mig33 da podrzava bl40 da ima chat za fb i inace kakav je BL 40 sa javom imal gdje kakva stranica sa interesantiim sadrzajima hvala unaprijed

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [BL40 New Chocolate]-najava
    By Vepar in forum LG
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-11-2009, 11:22
  2. Najava: LG new black label 4 (LG BL40)
    By blek_hrcak in forum LG
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 13-07-2009, 17:32
  3. DECT-ovi i dodjela melodija pojedinim grupama
    By mecky in forum DECT telefoni
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 10-09-2007, 16:51
  4. n6280 nesto u opcijama ili bug?
    By MiniMe in forum Nokia
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 12-02-2007, 23:10

Bookmarks