odi na odaberi i uđi u prazan imenik. tada ćeš dobit opcije.
Molim pomoć oko otvaranja imenika na Motoroli K1. Jučer sam ga otključao uz pomoć ljudi sa ovog foruma i činilo se sve Ok. Kada sam probao pristupiti imeniku nije išlo. Ako je stvar u postavkama, gdje točno treba ići jer sam prošao po meniu i nisam našao ništa. Kada se postavim na imenik imam dvije opcije: Odaberi ili Izlaz. Nema ništa kao Opcije ili slično pa da mogu mijenjati postavke. Nigdje drugdje nisam našao nešto o imeniku.
odi na odaberi i uđi u prazan imenik. tada ćeš dobit opcije.
Odem ja na Odaberi, ali na displayu nema promjene, kada odem npr. na podešenja, pa odaberi, otvara mi se izbornik dalje, a kada odem na imenik, pa odaberi ne otvara se ništa. I dalje stoji opcija Odaberi i Izlaz.
morat ćeš flashat sa drugim noRSA monsterpackom. ovaj nije dobro sjeo.
skini bilo koji MonsterPack sa naznakom NoRSA. i ako ti je trenutno R4527, onda takav skidaj. ako je R452F, onda moraš taj. uglavnom, neka ti je NoRSA sa početnom oznakom koji ti je sad gore.
A gdje to mogu naći. Flashao sam sa R4527_G_08.22.11R_noRSA_startDB_reflash?
na internetu.
http://www.mmus.us/forum/downloads.php?do=file&id=2417
Jel mob mora biti u boot mode za flashanje ili ne. Ima li negdje objašnjen postupak flashanja ili samo pokrenem F&B i ubacim ovaj file što si mi postavio za skidanje?
@mirocef da si se barem jednom odlučio utrošiti par minuta vremena i truda i koristiti pretraživanje već si odavno sve svoje probleme mogao rješiti. Naravno da postoji opisan postupak flashanja, ne postoji ništa vezano za Motorolu, a da već nismo pretresli minimalno dvaput na ovom forumu.
Sve radi savršeno, hvala neizmjerno svima koji su imali strpljenja i pomogli.
Bookmarks