nokia 5800 ako si za multimediju (a vidim da jesi-a i mlad si)
za poslovnjake OMNIA i to je to.....
odustao sam od jeta jer mi se cini preskupom investicijom tako dam sam izbor sveo na LG ARENU,SAMSUNG S8300,OMNIU i N5800 XM
trazim mobitel koji ima dobru bateriju (barem dan puni da izdrzi),dobru kameru (sa kvalitetnim videom) office preglednik te da je kvalitetno napravljen
opcenito sto sam procitao za gore navedene je da
arena ima losu bateriju i cesto zna zamrznuti
samsung nema wlan ni dobru bateriju
omnia se barem po onom sto sam citao cini dobar izbor
nokia takoder samo sto je cijela plastic-fantastic
nokia 5800 ako si za multimediju (a vidim da jesi-a i mlad si)
za poslovnjake OMNIA i to je to.....
jos mi je bitno da mogu prebaciti knjige koje su mi u pdf formatu na mobitel i citat
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
nasao sam omniu 3 mjeseca staru sa full opremom odlicno ocuvanu za 1300kn
sto kazete
Uzimaj!Super povoljna cijena.
to je super cijena ali omnia nema ni dobru kameru ni osjetljiv touchscreen. ipak razmisli prije nego kupiš. Nekako mi se nokia čini bolji izbor za to šta tražiš
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ipak Omnia jer uz nju samo još Nokia čita pdf.
Imaš jako dobtu priliku plus što je kamera izvrsna na Omnii.
Jedina mana je kraće trajanje baterije nego na Njoki.
Ali preko 1 dana ide bez beda
kraće trajenje , meni bez problema izdrži 3 dana ... kamera je dobra po danu , treba se malo zezat sa postavkama a ne slikat sa automatskim .. uostalom omnia je ipak klasa iznad 5800
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ok,hvala svima sutra bi mi omnija trebala biti poslana jos dobivam i zastitu za ekran i silikonsku futrolu tako da je mobitel kao nov
pa cak ima i autopunjac
jos samo da mi netko detaljno objasni kako updejtat mobitel i stavit mu bolji soft i na konju sam
a nokiu ipak ne bi jer je cila plastic-fantastic
Zadnji uredio DMocic : 21-09-2009 u 15:00
oprosti kaj ti se ubacujem u temu,al kad mi već na temi o jetu niko nije odogovorio molio bih ovdje odgovor,znači da li ga se isplati uzeti za tih 2000 kn na tele 2 ili je ipak bolje nešto drugo uzeti,najvažnija mi je multimedija i memorija i prioritet je 3.5 jack...hvala
mislim da mu baterija nije dorasla za neko pristojno slusanje muzike kao ni pregledavanje videa mozda neka nokia ili walkman
ma sigurno bi izdržo 1,1.5 h slušanja mjuze...
nokiu 5800 nebi jer sam imao i nije me baš impresionirala...
ja sam mislio w995 al mi je skup i sad ciljano idem na sammya
ako nekog zanima danas sam isprobao 5800xm i mogu reci hvala Bogu sto cu uzet omniu mobitel je presmijesan prije bi tv ekran reagirao na dodir nego nokia a za kvalitetu materijala izrade da ne govorim
imao sam ju,ima mi je frend...mob je dobar ali TS je loš za prste,a sa stylusom je stvarno dobar...
a šta se tiče jet-a šta misliš jel sigurno uzet novi,zapakirani jet iz oglasnika pošto nema garancije,dosad sam tak kupovo nokie i nisam imao problema,ali pošto mi je ovo prvi samsung malo sam skeptičan
stigla omnia ako mi netko preko pm moze pokazati gdje da skinem novi update i programe
Za update od samsunga sam na vi ali kaj se tice programa za Wm uredaje evo ti link. Registracija je besplatna.
http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=657
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
moze lock ovoga jer sam kupio govno od omnije koje ce zavrsit leteci sa najvise litice u mom kraju
Ako imaš volje bilo bi dobro da napišeš zbog čega bi mogla dobiti krila, čisto ako još netko bude u istoj dilemi da zna što ga čeka.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ok,nema problema
naime kupio sam ovaj mobitel i sve je bilo ok kada sam ga dobio ali je posto je na njemu bio orginal software onaj osnovni bio jako spor i jako lose bi reagirao TS pa sam zato odlucio staviti SAMSUNGOV SLUZBENI kao update jer znam da bi to poboljsalo rad mobitela,nakon dva dana svrljanja po netu skupio sam sve potrebno znaci xp drivere,active sync i naravno update i krenuo prema opisanom postupku ali cim sam spojio mobitel na ponavljam sluzbeni samsung update,i odmah na pocetku sve je stalo jednostavno se zamrznulo,nista ja mislim idem probat opet sto drugo nakon sto sam makao mob sa usb kabela pokusao sam ga upaliti i nije htio reagirati samo bi svjetlila crvena lampica na gumbu za paljenje,ekran kao da je krapao
sto da kazem pokusao sam 20 puta sa hard restom ali nista,tako da je sad mobitel na servisu i u utorak idem vidjet jel mu ima spasa ....
nikad vise samsungov smartphone nikad!!!
symbian je za samsung nedostizna klasa lijepo spojis na pc suite kliknes update i gotovo a ne okolo skidat i trazit update i na kraju sjebat mobitel....
a fino ti mi svi govorili uzmi neku njoku......
sa wm treba znati raditi
nije tu problem sto ja nisam znao radit sa wm vec sto im je podrska i firmware ocajna pa koji mobitel sa svojim orginal softom nije sposoban raditi kako treba a kosta 4500kn
Bookmarks