Probaj ga SETool-om flashat tako što držiš tipke 2+5. Ako neće, nosi mob na servis.
Na K750i neradi mi nekoliko gumbića, C, soft gumbi (Vodafon radi), te navigator gore i lijevo. Promijenuo sam drugu tipkovnicu ista stvar, u stand by-u navigacijom gore i lijevo mogu probuditi mob. ali nikakve funkcije druge. Htio sam flashat u W800i, ali mi ne radi tipka C. Glavni reset kada odradi isto stanje. Pomagajte.![]()
Probaj ga SETool-om flashat tako što držiš tipke 2+5. Ako neće, nosi mob na servis.
...imao sličan problem - dijagnoza: otišla ploča...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Od tipki mi rade samo donji red (*, 0, #) i tipka c, a joystick u bilo kojem smjeru shvaca kao da sam ga pritisnuo u sredinu. Rastavio sam mob da pocistim i provjerim jel sve spojeno kak treba al nije pomoglo. Flashao sam Main ali ni to nije pomoglo.
Neznam jel kvar hardverski ili softverski pa da ne izgubim bezveze sve sa njega flashajuci FS htio bi cut vasa misljenja prvo.
I da, sve je crklo istovremeno (kad mi je najvise trebao naravno).
godine...prepostavljam da je mrtav
@gljiva1000,
A sto nije valjalo s ovom temom pa da si morao otvarati novu?![]()
A sta to i na joystick utjece? I kaj je Ic?
Imam i ja slichan problem! Vishe ne mogu da otvaram nove teme,jer se non stop brishu,pa cu zato ovde sve da napishem,ako mozhe,naravno!
Danas sam zamenio masku na mom w800i i kad sam sve spojio, masku, kablice, kameru,konektore...(shta josh sve telefon ima) da ga upalim,kad ne pali se svetlo na displayu! Osim svetla,ne rade ni tipke: left soft reaguje kao play/pause dugme, right soft ne reaguje uopshte, ne rade 1,2,3,a dzhojstik reaguje samo na gore i levo! Kad sam prisvojio telefon, kamera nije radila, tj. upali se ona i sve to,ali kad slikam, chuje se AF, upali se blic, shkljocne i samo se vrati na stand by, a sad kamera normalno radi,znachi krenem da slikam, on okine i ostane mi slika,jedino shto se ne vidi jer je ugashen display! Shta vi mislite o chemu je rech i shta mogu da preuzmem oko toga?!
Tebi se nesto gadno poremetilo.
Meni se cini da tu nazalost ima previse problema da bi se uopce isplatilo cackati. Ako ti se da, rastavi sve ponovo, provjeri sve kontakte i pazljivo sastavi, i nadaj se najboljem...
Pokushao tri - shetri puta i nece! Ne znam koji mu je djavo! Ima da ga olupam o zid i ko mu j**e mater! Telefon me samo zajebava! Te nece da instalira drivere na komp,pa nece da se povezhe,a sad i ovo. Ne znam da li bi mu pomogao neki flash,a shto je najgore, ne znam ni koji mi je telefon RED ili BROWN, CID36 ili CID49! Sutra idem kod tetke da vidim,ponecu sve i poskidacu sve moguce fw pa cu da mu uradim flash,ako hoce - hoce,a ako nece ko ga j**e!
Pa ima novijih modela, povoljno, ne možeš ovoga tjerat ne znam koliko posebno ako si power user hehe :cheers:
inače na tipkovnicama se izliže tanki grafitni premaz koji služi kao kontakt, pa te tipke više ne love... badava nova tipkovnica kad ispod nema kontakta, te tipke opet neče radit.
svima zajedno odgovor sto se tice greske tipkovnice;
1. provjeriti vlagu u telefonu
2. ocistiti konektor na tipkovnici i na ploci
3. provjeriti ic tipkovnice, najcesce ode zbog pada telefona, vlage itd
trecu stavku necete moci odraditi kod kuce pa ni kod mnogih servisa jer treba imati posebnu opremu, mnogo iskustva itd.....
pozdrav,
HTelektronika
Bookmarks