Meni radi Mafia na Win XP SP2 i na Win Vista probaj ovaj crack
evo link da skines
http://rs109.rapidshare.com/files/67...al.com.Btz.rar
Ok, znam da postajem pomalo dosadan, ali sta cu kada su na ovom forumu ljudi uvik spremni pomoc... Moram to iskoristit dok ste jos dobre volje![]()
Osim Obliviona koji nece da se instalira, Mafia je jedina igra jos koja mi ne radi, a prije 3 godine mi je radila na istom kompjutoru.
Od tada sam presao s Radeona 9000 (128mb) na 9600 pro (128mb) te dodao sam jos jedan memorijski modul od 256mb tako da sada imam 512mb DDR rama. Takodjer tada sam imao Windowse XP s service packom 1, a danas naravno imam SP2.
Uglavnom, gledao sam po svim forimima i dosao do zakljucka da probleme uglavnom stvara XP service pack2. Vecina ljudi otkako ga je instalirala ne moze pokrenuti Mafiu. Ali postoji i ona grupa koja igra igru bez problema.
Probao sam popodne na frendovom kompu (slican mome) i potpuno isti problem ima.
Moj problem je sljedeci:
Kada instaliram verziju 1.0 (dakle originalnu) i pokrenem igru, nakon cega pocnu oni intro filmovi, reklame proizvodjaca, izdavaca i slicno. Svaki put kada zavrsi zadnji intro (gdje lik tetovira drugog lika) igra me izbaci na desktop.
Probao sam instalirati i verziju 1.1 i 1.2 ali opet isto, osim kada me u ovim verzijama izbaci pojavi se i error: "MAFIA has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."
Evo par slicica problema:
starting Mafia...
First intro...
Second intro...
Third and the last intro afterwhitch game crashes...
Error is displayed after the game crashes...
More details about the error...
Eaven more infromation about the error...
Moja trenutna konfiguracija je sljedeca:
MBO: DFI NB73-ES i845E Socket 487 fsb 400/533, Audio
CPU: Intel Pentium 4 2.4ghz 512kb cache, 533mhz
Memory 2x256mb DDR (333mhz) but it works on 266mhz because MBO doesn't allow biger. (OLD CHIPSET)
VGA: Gigabyte ATI Radeon 9600 pro (128DDR)
HDD: Seagate 80gb 7200rpm ata100 & old WD 15gb 7200 ata 66
DVD: Pioneer DVD rom 16x/48x
CDRW: TEAC 40x/12x/48x
P.s. Nije do ostecenja cd-a jer mi je radio prije, uostalom cd nema ni jedan jedini friz. A i da je ne bi mi instaliralo igru uopce...
Unaprijed se zahvaljujem
Meni radi Mafia na Win XP SP2 i na Win Vista probaj ovaj crack
evo link da skines
http://rs109.rapidshare.com/files/67...al.com.Btz.rar
Zasto dizes temu staru skoro 4 godine?
Ma eto ako jos ko naleti na isti problem da zna![]()
Bookmarks